Εκτάκτως

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Να κάτι αναπάντεχο και πολύ ευχάριστο, τουλάχιστον για όσους αγαπούν την Ντόλι Πάρτον. Η θρυλική τραγουδίστρια της κάντρι, ηθοποιός, συγγραφέας, παραγωγός και επιχειρηματίας, θα ξεκινήσει μια σειρά βίντεο στο YouTube με τίτλο «Goodnight with Dolly». Κάθε Πέμπτη θα διαβάζει στα παιδιά παραμύθια για νανούρισμα. Η αρχή γίνεται σήμερα ενώ τα νανουρίσματα θα διαρκέσουν δέκα εβδομάδες. Το πρώτο βιβλίο που θα διαβάσει η Ντόλι Πάρτον είναι το «The Little Engine That Could», αμερικανικό παραμύθι του 1930 του Ουάτι Πάιπερ.

Με τις «Δούλες» του Ζαν Ζενέ, σε σκηνοθεσία του Λευτέρη Βογιατζή και με πρωταγωνίστριες τις Ρένη Πιττακή, Μπέτυ Αρβανίτη, Μάγια Λυμπεροπούλου και Ανέζα Παπαδοπούλου, ξεκινάει το ερχόμενο Σάββατο 4/4 τις online προβολές και το Θέατρο Οδού Κεφαλληνίας. Θα ακολουθήσουν κι άλλες ιστορικές παραστάσεις των Στάθη Λιβαθινού, Μίνου Βολανάκη, Δημήτρη Καραντζά και Νίκου Μαστοράκη. Πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.theatroodoukefallinias.gr.

Το ερχόμενο Σάββατο ξεκινάει και το Μέγαρο Μουσικής τον κύκλο «Μένουμε σπίτι – Βλέπουμε Μέγαρο» με τη διαδικτυακή προβολή της όπερας «Λούλου» του Αλμπαν Μπεργκ, μιας από τις σημαντικότερες του 20ού αιώνα, και τη συγκλονιστική Μάρλις Πέτερσεν στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Στις 9.30 μ.μ. Ακολουθούν την Τετάρτη 8/4 «Η στέψη της Ποππαίας», το μπαρόκ αριστούργημα του Κλάουντιο Μοντεβέρντι, και το Σάββατο 11/4 η «Ηλέκτρα» με τη μοναδική Αγνή Μπάλτσα στον ρόλο της Κλυταιμνήστρας. http://www.megaron.gr/menoume-spiti  

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή