Εκτάκτως

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο «δικός μας» Δημήτρης Παπαϊωάννου θα εγκαινιάσει το Φεστιβάλ της Αβινιόν, το οποίο ανακοίνωσε χθες το πρόγραμμά του για τις 3 Ιουλίου. Εφόσον φυσικά όλα πάνε καλά με την πορεία του κορωνοϊού, το Νέο Εργο του κ. Παπαϊωάννου θα παρουσιαστεί από τις 3 έως τις 11 Ιουλίου, με τον ίδιο να εμφανίζεται στη σκηνή. Η παράσταση ήταν προορισμένο να κάνει πρεμιέρα στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση και να ξεκινήσει παγκόσμια περιοδεία.

Το Εθνικό Θέατρο συνεχίζει τις διαδικτυακές προβολές στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.n-t.gr. Σήμερα στις 9 μ.μ. επαναλαμβάνεται η παράσταση Μακμπέθ του Ουίλιαμ Σαίξπηρ, μια συμπαραγωγή με το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Λιγνάδη, στις 11/4 στις 9 μ.μ. προβάλλεται το «Hotel Éternité» του Γιάννη Καλαβριανού και στις 11 και 12/4 οι «Χίλιες και μία ιστορίες» (για παιδιά από 5 χρόνων) του Μάικ Κένι, σε σκηνοθεσία Βάσιας Ατταριάν και Μυρτώς Μακρίδη. Στις 12 το μεσημέρι.

Με στόχο να στηρίξει την τέχνη και τους ανθρώπους της η Μικρή Σκηνή της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση αναζητεί καλλιτεχνικές προτάσεις δημιουργών, οι οποίοι, ανεξαρτήτως εθνικότητας και καλλιτεχνικής ιδιότητας, δραστηριοποιούνται στα όρια του θεάτρου, του χορού, της μουσικής, της περφόρμανς, των εικαστικών και των υβριδικών συνδυασμών τους. Τα προτεινόμενα έργα θα πρέπει να είναι πρωτότυπες δημιουργίες και κείμενα, που να μην έχουν παρουσιαστεί ξανά στην Ελλάδα με τη μορφή που υποβάλλονται τώρα στη Στέγη. Περισσότερες πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.onassis.org.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή