Εκτάκτως

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνεχίζονται με μεγάλη ανταπόκριση οι προβολές παραστάσεων του θεάτρου «Πορεία» από το αρχείο του. Κάθε ημέρα είναι διαθέσιμη και μία διαφορετική παράσταση. Μέσα από την ηλεκτρονική διεύθυνση του θεάτρου www.poreiatheatre.com πατώντας το κόκκινο κουμπί που γράφει «Αρχείο παράστασης», ο επισκέπτης μπορεί να παρακολουθήσει τις παραστάσεις στις ημερομηνίες που έχουν οριστεί. Σήμερα θα προβληθεί η παράσταση «Μιράντα» (φωτ.) βασισμένη στην «Τρικυμία» του Ουίλιαμ Σαίξπηρ σε διασκευή και σκηνοθεσία του Oskaras Korsunovas (10 π.μ. έως 10 π.μ. της επόμενης ημέρας) και αύριο «Η μεγάλη χίμαιρα» του Μ. Καραγάτση, σε διασκευή Στρατή Πασχάλη και σκηνοθεσία Δημήτρη Τάρλοου (10 π.μ. έως 10 π.μ. της επόμενης ημέρας).

Η καραντίνα επιμένει αλλά επιμένει και η μουσική. Η United We Fly δίνει τις επόμενες ημέρες δωρεάν πρόσβαση σε κάποιες από τις πιο ωραίες συναυλίες των καλλιτεχνών της τα περασμένα χρόνια. Σήμερα στις 9 το βράδυ σειρά έχει ο Theodore και η συναυλία που έδωσε το 2016 στο θέατρο «Απόλλων» της Σύρου. Παρακολουθήστε την στο κανάλι του στο YouTube.

Ειδικό χρηματοδοτικό πρόγραμμα ύψους 1.800.000 ευρώ, το οποίο θα υλοποιηθεί σε συνεργασία με το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου, ανακοίνωσε η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη. Προβλέπει, μεταξύ άλλων, άμεση πρόσκληση για την υποβολή σεναρίων για ταινίες μικρού μήκους και ντοκιμαντέρ –από τα αιτήματα που θα υποβληθούν θα χρηματοδοτηθούν 100 σενάρια (50 μικρού μήκους και 50 ντοκιμαντέρ), με 2.500 ευρώ  το καθένα– και πρόγραμμα προώθησης ελληνικών ταινιών μικρού μήκους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή