Εκτάκτως

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Ζητάμε τη στήριξή σας, για να μπορέσει το Μουσείο να αντεπεξέλθει σε όλα τα προβλήματα που προκύπτουν από το κλείσιμό του». Με αυτήν την ανάρτηση στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.benaki.org, οι υπεύθυνοι του Μουσείου Μπενάκη ζητούν τη βοήθεια του κοινού. Αυτή μπορεί να γίνει με πολλούς τρόπους: Mε την αγορά ενός εισιτηρίου αξίας 12 ευρώ όπου προσφέρεται και ένα ακόμη δωρεάν, μέσω μιας ετήσιας συνδρομής αξίας 60 ευρώ όπου και πάλι δίνεται μία επιπλέον δώρο, ενώ οι οικονομικά πιο άνετοι μπορούν να καλύψουν το μηνιαίο κόστος αμοιβής ενός φύλακα το οποίο ανέρχεται στα 1.000 ευρώ ή να προσφέρουν οποιοδήποτε άλλο ποσό.

To Ιδρυμα Ωνάση προσθέτει από την Παρασκευή 17 Απριλίου, και άλλες σημαντικές στιγμές από το πλούσιο πρόγραμμά του σε Ελλάδα και Αμερική στο ψηφιακό του κανάλι στο ΥouTube. Τη Μεγάλη Παρασκευή στις 9 μ.μ. μπορείτε να δείτε σε live premiere το Χenos του Akram Khan, το τελευταίο σόλο στην καριέρα του σπουδαίου χορογράφου και την Κυριακή του Πάσχα στις 9 μ.μ. προβάλλονται, πάλι σε live premiere, για πρώτη φορά από την Επίδαυρο, οι «Ορνιθες»  του Νίκου Καραθάνου.

Η σχέση με το κοινό πρέπει να παραμείνει ζωντανή. Αυτό λένε διαρκώς και αυτό επιδιώκουν οι άνθρωποι του θεάτρου. Ετσι και το Θέατρο του Νέου Κόσμου μπαίνει στον χορό των online παραστάσεων, με 32 βιντεοσκοπημένες παραστάσεις που ανεβαίνουν στο κανάλι του θεάτρου στο YouTube.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή