ΑΤΖΕΝΤΑ

Εκτάκτως

Εκτάκτως

Συνεχίζεται το πρόγραμμα μεταδόσεων παραστάσεων της Εθνικής Λυρικής Σκηνής από την ΕΡΤ2 και μέσω του Διαδικτύου. Το πρόγραμμα των μεταδόσεων έως τις 30/4 περιλαμβάνει τις παραγωγές: «Η βασίλισσα των ξωτικών» στο nationalopera.gr (22/4 στις 8 μ.μ.), «Το αηδόνι του αυτοκράτορα» στο nationalopera.gr (24/4 στις 8 μ.μ.), «Ναμπούκκο» στην ΕΡΤ2, το WEBTV της ΕΡΤ και το nationalopera.gr (25/4 στις 11 μ.μ.), «Ο μικάδος» (φωτ.) στο nationalopera.gr (26/4 στις 8 μ.μ.), «Σατανερί» στο nationalopera.gr (28/4 στις 8 μ.μ.), «Ο πρίγκιπας Ιβάν και το πουλί της φωτιάς» στο nationalopera.gr (30/4 στις 8 μ.μ.).

Την ελπίδα πως και η φετινή έκδοση του κινηματογραφικού Φεστιβάλ Βενετίας θα διε-ξαχθεί κανονικά, εξέφρασε ο πρόεδρος της Μπιενάλε, Ρομπέρτο Σιτσούτο (φωτ). Συγκεκριμένα, είπε πως το φεστιβάλ που είναι προγραμματισμένο για τις αρχές Σεπτεμβρίου, είναι πιθανότατα εφικτό, λόγω και της μερικής απελευθέρωσης που έρχεται στο ιταλικό lockdown.

Κυκλοφόρησε τη Δευτέρα και στη χώρα μας μέσω του Netflix, το πολυαναμενόμενο ντοκιμαντέρ «The Last Dance» του ESPN, αφιερωμένο στον Μάικλ Τζόρνταν και τους μυθικούς Σικάγο Μπουλς της δεκαετίας του 1990. Δουλειά πολύ ανώτερη από ένα συνηθισμένο αθλητικό ντοκιμαντέρ, την οποία αξίζει να παρακολουθήσει οποιοσδήποτε, η σειρά των 10 επεισοδίων επικεντρώνει τη δράση της στη σεζόν 1997-98, την τελευταία της σπουδαίας ομάδας, με υλικό που έρχεται για πρώτη φορά στη δημοσιότητα. Επιπλέον, συνδέει όσα έγιναν τότε, με το παρελθόν των πρωταγωνιστών και ιδιαίτερα του «Air» Τζόρνταν. Δύο νέα επεισόδια θα κυκλοφορούν κάθε εβδομάδα.