Εκτάκτως

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ματαιώνεται το Ejekt Festival του ερχόμενου καλοκαιριού λόγω της πανδημίας του νέου κορωνοϊού. Σύμφωνα με ανακοίνωση της διοργάνωσης, «μετά από εβδομάδες εξέτασης όλων των πιθανών επιλογών, είναι πια ξεκάθαρο ότι δεν υπάρχει άλλη λύση». Το μουσικό φεστιβάλ, το πρώτο από τα μεγάλα εγχώρια που ανακοινώνει την ακύρωσή του, επρόκειτο να φιλοξενήσει τους Red Hot Chili Peppers (φωτ.) στο Markopoulo Park στις 5 Ιουνίου (μαζί με τους Hives και Nothing But Thieves), καθώς και τους Foals στην πλατεία Νερού, στις 13 Ιουλίου. Εντός των ημερών, αναμένεται να ανακοινωθεί και το πλάνο της παραγωγής για τους κατόχους εισιτηρίων.

Η Ολια Λαζαρίδου ξεκινάει σήμερα την ανάγνωση του εμβληματικού παιδικού μυθιστορήματος της Αλκης Ζέη «Το καπλάνι της βιτρίνας», με πρωτότυπα ζωγραφικά έργα του Αλέκου Λεβίδη, στο πλαίσιο των διαδικτυακών δράσεων και εκδηλώσεων του ΚΠΙΣΝ. Η σειρά θα μεταδίδεται Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη στις 18.00 στην ιστοσελίδα του ΚΠΙΣΝ, snfcc.org. Επίσης, την Τετάρτη 29/4 στις 19.00 συνεχίζεται η διαδικτυακή ηχητική σειρά του «Αναγνώσεις» με αποσπάσματα από την «Αρχιτεκτονική της σκόρπιας ζωής» (Κεφάλαια Α΄-ΣΤ΄) Νίκου-Γαβριήλ Πεντζίκη, από τον Ακύλλα Καραζήση (φωτ.).

Με την όπερα «Θαΐς» του Ζιλ Μασνέ, σε σκηνοθεσία Αρνό Μπερνάρ και διεύθυνση ορχήστρας Μισέλ Πλασόν, συνεχίζεται ο κύκλος διαδικτυακών αναμεταδόσεων «Μένουμε σπίτι – Βλέπουμε Μέγαρο». Την Τετάρτη 29/4 στις 9.30 μ.μ. (www.megaron.gr).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή