Εκτάκτως

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Καλαίσθητες υφασμάτινες μάσκες για παιδιά και ενήλικες με πρωτότυπα σχέδια κατασκεύασε το εργαστήριο ραπτικής του Εθνικού Θεάτρου, σύμφωνα με τις νοσοκομειακές προδιαγραφές. Θα είναι διαθέσιμες για το κοινό στο πωλητήριό του από τη Δευτέρα 11 Μαΐου. Οι μάσκες είναι φτιαγμένες από 100% βαμβακερό ύφασμα, με πυκνή ύφανση σε διπλό στρώμα και ενδιάμεση θήκη για φίλτρο, αλλά και έλασμα που εφαρμόζει γύρω από τη μύτη. Για το Σαββατοκύριακο, το Εθνικό προσφέρει διαδικτυακώς τις παραστάσεις «Τίμων ο Αθηναίος» σε σκηνοθεσία Στάθη Λιβαθινού και «Θείος Βάνιας» σε σκηνοθεσία Γιάννη Χουβαρδά.

Διαδικτυακώς εγκαινιάζεται η έκθεση των Ρόμπερτ Μακ Κέιμπ – Κατερίνας Λυμπεροπούλου με τίτλο «Ο τελευταίος μοναχός των Στροφάδων», την Τετάρτη 13 Μαΐου, στο Μουσείο Μπενάκη και στην ιστοσελίδα benaki.org/Strofades. Από το άνοιγμα των μουσείων και έως τις 13 Σεπτεμβρίου, η έκθεση θα παρουσιαστεί στην αίθουσα Σ. & Ε. Κωστοπούλου του Μουσείου Μπενάκη Ελληνικού Πολιτισμού. Αναφέρεται στην ιστορία ενός μοναστικού συγκροτήματος που έχει τις ρίζες του στον 13ο αιώνα. 

Στις 12 Μαΐου ανοίγει για το κοινό η γκαλερί Μπερνιέ/Ηλιάδη με την ομαδική έκθεση «Works on Paper 1972-2020». Με βάση τα μέτρα ασφαλείας που έχουν ανακοινωθεί, η γκαλερί θα δέχεται πέντε επισκέπτες ταυτόχρονα και συνιστά στο κοινό τη χρήση προστατευτικής μάσκας. Οι ώρες λειτουργίας είναι από Τρίτη έως Παρασκευή, 12 μ. έως 6 μ.μ. και το Σάββατο από τις 12 μ. έως τις 4 μ.μ. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή