Εκτάκτως

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το έγραψε στο Twitter, μετά το έσβησε, όμως το κακό είχε ήδη γίνει και το ρατσιστικό παραλήρημα του Μπράιαν Ανταμς όχι μόνον έγινε γνωστό αλλά πυροδότησε πολύ μεγάλες αντιδράσεις. Ο Καναδός καλλιτέχνης, που υπό κανονικές συνθήκες θα βρισκόταν σε περιοδεία, τουίταρε ότι «οι συναυλίες θα είχαν ήδη ξεκινήσει, αλλά τώρα ο κόσμος βρίσκεται σε κατάσταση αναμονής εξαιτίας κάποιων άπληστων μπάσταρδων που τρώνε νυχτερίδες, πουλάνε άγρια ζώα και δημιουργούν ιούς…».

Οπως ήταν αναμενόμενο, στις ακυρωμένες εξαιτίας της COVID-19 συμπεριλαμβάνεται και συναυλία της Dido, που ήταν προγραμματισμένη για τις 22 Ιουνίου στην Τεχνόπολη. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση των διοργανωτών, οι κάτοχοι φυσικών εισιτηρίων μπορούν να απευθυνθούν στα αντίστοιχα καταστήματα απ’ όπου τα προμηθεύτηκαν και οι κάτοχοι ηλεκτρονικών εισιτηρίων θα λάβουν επιστροφή των χρημάτων τους απευθείας στην κάρτα μέσω της οποίας έγινε η συναλλαγή.

Συνεχίζονται  για έβδομη εβδομάδα στο ψηφιακό κανάλι του Ιδρύματος Ωνάση στο YouTube οι προβολές αρχειακών και νέων παραγωγών από το ευρύ φάσμα των δράσεών του. Από την Παρασκευή 15 Μαΐου θα διατίθεται στο κανάλι ένα έργο-ύμνος στη φιλία και στον άνθρωπο, ο Mοσκώβ-Σελήμ του Γεωργίου Βιζυηνού, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Ξανθόπουλου. Την ίδια ημέρα θα είναι διαθέσιμο και το πρωτοποριακό μουσικό πρότζεκτ του 2019 «Atlas Αθήνα, A Sound Cartography of Europe», στο οποίο τρεις συνθέτες παρουσίασαν τρία διαφορετικά έργα σε παράλληλες συναυλίες σε ισάριθμες πόλεις: Αθήνα, Καρλσρούη και Παρίσι. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή