Εκτάκτως

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αισιόδοξος πως η προγραμματισμένη ημερομηνία κυκλοφορίας (17/7) της νέας ταινίας του με τίτλο «Tenet» θα τηρηθεί, παραμένει ο Κρίστοφερ Νόλαν (φωτ.), όπως δήλωσε σε αμερικανικό μέσο. Ο σκηνοθέτης της «Δουνκέρκης» και του «Σκοτεινού ιππότη» βρίσκεται σε ανοιχτή επαφή, τόσο με το στούντιο της Warner όσο και με τις μεγαλύτερες αλυσίδες κινηματογραφικών αιθουσών, με κοινή πρόθεση όλων η συγκεκριμένη ταινία να σηματοδοτήσει την επιστροφή και των μεγάλων μπλοκμπάστερ στα σινεμά.

Θέση δίπλα στους υπόλοιπους καλλιτέχνες που στηρίζουν τις κινητοποιήσεις στις ΗΠΑ μετά τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ, πήρε και η Αντέλ. Η Βρετανίδα μουσικός έγραψε χαρακτηριστικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Είναι σημαντικό να μην απογοητευόμαστε, να μην υφαρπάζουμε ή να χειραγωγούμε αυτή τη στιγμή. Πρόκειται για συστηματικό ρατσισμό, για αστυνομική βία και για ανισότητες. Και αυτό δεν αφορά μόνο την Αμερική. Ο ρατσισμός υπάρχει παντού…».

Πέντε εξαίρετοι σολίστ, ο διεθνούς φήμης Ελληνας πιανίστας Γιάννης Βακαρέλης και τα μέλη του διάσημου Philharmonia Quartett Berlin, που αποτελείται από τους τέσσερις εξάρχοντες της Φιλαρμονικής του Βερολίνου, δίνουν ραντεβού την Κυριακή 7 Ιουνίου (9 μ.μ.) στην ψηφιακή σκηνή του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών για να παρουσιάσουν στο κοινό το Κουιντέτο με πιάνο σε φα ελάσσονα, έργο 34, του Γιοχάνες Μπραμς, μία από τις ωραιότερες συνθέσεις μουσικής δωματίου του Ρομαντισμού. Η συναυλία (φιλανθρωπική εκδήλωση της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών) πραγματοποιήθηκε στις 22 Noεμβρίου 1994. (www.megaron.gr). 

Aνοίγει σήμερα για το κοινό το Πάρκο του Κέντρου Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Οι επισκέπτες θα μπορούν να το απολαύσουν, αφού κάνουν προκράτηση στην ηλεκτρονική σελίδα του, snfcc.org. Η πρόσβαση παραμένει πλήρως ελεύθερη, χωρίς να χρειάζεται προκράτηση, για τους άνω των 65 ετών, τα ΑμεΑ και τις εγκύους, καθώς και για έναν συνοδό τους, προσφέροντάς τους τη δυνατότητα να κάνουν βόλτα σε έναν από τους λίγους υπαίθριους δημόσιους χώρους όπου η υγεία τους θα είναι προστατευμένη, χάρη στα μέτρα που παίρνουν οι υπεύθυνοι του ΚΠΙΣΝ. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή