Η πολιτιστική ατζέντα του Σαββάτου

Η πολιτιστική ατζέντα του Σαββάτου

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δωρεάν ξενάγηση διάρκειας μιας ώρας στην έκθεση «Εργα κινεζικής τέχνης από τη Συλλογή Ι. & Δ. Πασσά» πραγματοποιεί το Σάββατο (και έπειτα από δήλωση συμμετοχής στα τηλέφωνα 213-21.39.511 και 213-21.39.583) το Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο. Στις 12 το μεσημέρι, Βασ. Σοφίας 22.

Με συναυλίες της Αγγελικής Τουμπανάκη, των Tfatfy και της Mica Eio, που θα μεταδοθούν διαδικτυακά από την Τεχνόπολη, καθώς και με πλήθος άλλων εκδηλώσεων σε 27 πόλεις της Ελλάδας, πραγματοποιείται την Κυριακή η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής. Από τη 1 μ.μ. στο europeanmusicday.gr.

Για το νέο της βιβλίο με τίτλο «Η πενθερά» (εκδ. Ψυχογιός), ένα κοινωνικό – αστυνομικό μυθιστόρημα που ψηλαφίζει ένα διαχρονικό στερεότυπο της ελληνικής κοινωνίας, συνομιλεί με το κοινό η συγγραφέας Μαρία Παναγοπούλου, τη Δευτέρα, στον Ιανό. Στις 6 μ.μ., Σταδίου 24.

Μόνος με την κιθάρα του, ζωντανά από τον Φάρο του Κέντρου Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος (που από τη Δευτέρα θα υποδέχεται το κοινό του στο Πάρκο, χωρίς προκράτηση), θα εμφανισθεί το Σάββατο ο Διονύσης Σαββόπουλος στο πλαίσιο της διαδικτυακής σειράς συναυλιών #snfccAtHome:   music. Στις 9 μ.μ. στο snfcc.org/savvopoulos.

Το χορευτικό έργο «What if it was you?», με τους Ιωάννα Τουμπακάρη και Αντι Τζούμα, σε χορογραφία της Μαρκέλλας Μανωλιάδη, παρουσιάζει το Σάββατο, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων, το Flux Laboratory Athens. Στις 8 μ.μ., Αγγέλου Γέροντα 12.

Τα 11 χρόνια λειτουργίας του συμπληρώνει το Μουσείο της Ακρόπολης και το γιορτάζει με μειωμένη είσοδο στους εκθεσιακούς του χώρους και με μία σειρά δράσεων, στις οποίες περιλαμβάνεται μια περιήγηση, το Σάββατο, στην αρχαιολογική ανασκαφή που απλώνεται στη βάση του κτιρίου του. Στη 1 μ.μ., Διονυσίου Αρεοπαγίτου 15.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή