Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το «Πένθιμο εμβατήριο» του Βάγκνερ και τη Συμφωνία αρ. 5 του Σοστακόβιτς, ερμηνευμένα το 2019 στην Κολωνία από τη Φιλαρμονική του Μονάχου και υπό τη διεύθυνση του Βαλέρι Γκέργκιεφ, αναμεταδίδει απόψε το Μέγαρο Μουσικής από τη σελίδα του στο Facebook. Στις 9 μ.μ.

Τις ταινίες «Christine» του Τζον Κάρπεντερ και «Μόνο οι εραστές μένουν ζωντανοί» του Τζιμ Τζάρμους παρουσιάζει το City Drive-in του Λυκαβηττού. Στις 9 μ.μ.

Ο Λεωνίδας Μπαλάφας και η μπάντα του εμφανίζονται στο Θέσις 7 με ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει τραγούδια από όλη τη δισκογραφική πορεία του μουσικού. Στις 10 μ.μ., Αγίου Φιλίππου 7.

Η ομαδική έκθεση «All together now» εγκαινιάζεται στο Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης Ιλεάνα Τούντα, παρουσιάζοντας έργα είκοσι επτά Eλλήνων και ξένων εικαστικών που έχουν συνεργαστεί με την γκαλερί. Στις 12 το μεσημέρι, Αρματολών και Κλεφτών 48.

Οι Gadzo Dillo συνεχίζουν τις εμφανίσεις τους στην ταράτσα του Gazarte με ένα πρόγραμμα που συνδυάζει την gypsy jazz με τα χρώματα της ελληνικής μουσικής παράδοσης. Στις 8.30 μ.μ., Βουτάδων 32-34.

Σε ένα τριήμερο δωρεάν ξεναγήσεων για παιδιά και ενηλίκους, αφιερωμένο στην αρχαία ελληνική τεχνολογία και στον πολιτισμό, προσκαλεί τους επισκέπτες του το Μουσείο Κοτσανά. Στις 12 το μεσημέρι, Πινδάρου 6.

Η ομαδική εικαστική έκθεση «S(tr)ay a little prayer for me», με έργα 31 καλλιτεχνών που επικεντρώνονται στην αντιμετώπιση των αδέσποτων ζώων, υποδέχεται το κοινό της στο Iδρυμα Εικαστικών Τεχνών Τσιχριτζή. Από τις 11 π.μ., Κασσαβέτη 18.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή