Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μετά την πρώτη, διαδικτυακή εκδοχή του, το έργο «No man is an island entire of itself» της Αργυρώς Χιώτη και της ομάδας Vasistas, παρουσιάζεται από σήμερα ζωντανά στο Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης. Στις 7.30 μ.μ. και 9 μ.μ. Καλλιρρόης και Φραντζή.

Την έκθεση παιδικής ζωγραφικής «Η παιδική φαντασία αντίδοτο στην απομόνωση: Ζωγραφικές διαδρομές στην παιδική φαντασία σε περίοδο δυσοίωνων συγκυριών» παρουσιάζει το Ιδρυμα Β. & Ε. Γουλανδρή. Από τις 10 π.μ. Ερατοσθένους 13.

Δώδεκα χρόνια μετά την τελευταία τους συνεργασία, ο Blend Mishkin και η Sugahspank ανεβαίνουν στη σκηνή του Gazarte μαζί με τον ράπερ BnC The Disco Vampire, για να παρουσιάσουν τραγούδια που γράφτηκαν εν μέσω της καραντίνας. Στις 8.30 μ.μ. Βουτάδων 34.

Το ντοκιμαντέρ της Ντάγκμαρ Σουλτς «Audre Lorde: The Berlin Years 1984-1992», για τη ζωή της Αφροαμερικανίδας ποιήτριας και θεωρητικού του φεμινισμού, προβάλλεται στο Ινστιτούτο Γκαίτε. Στις 8 μ.μ. Ομήρου 14-16.

Τα κομμάτια του νέου του δίσκου «Πινόκιο», μαζί με παλιότερα τραγούδια του και επιλεγμένες διασκευές παρουσιάζει στον «Μπλε Παπαγάλο» ο ηθοποιός και μουσικός Δημήτρης Σαμόλης. Στις 8.30 μ.μ. Λεωνίδου 31.

Η θεατρική παράσταση «Ο Τζόνι πήρε το όπλο του», βασισμένη στο ομώνυμο αντιπολεμικό μυθιστόρημα του Ντάλτον Τράμπο, παρουσιάζεται στο Δημοτικό Θέατρο «Δημήτρης Κιντής» της Ηλιούπολης, σε διασκευή της Σοφίας Αδαμίδου, σκηνοθεσία της Θάλειας Ματίκα και τον Τάσο Ιορδανίδη στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Στις 9 μ.μ. Γαρδίκη και Σμόλικα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή