Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η παράσταση «Ο επικήδειος» του Ιάκωβου Καμπανέλλη ανεβαίνει στον πολυχώρο τέχνης «Αλεξάνδρεια», σε σκηνοθεσία του Βασίλη Κατσικονούρη και με την ερμηνεία του Βασίλη Βλάχου. Στις 9 μ.μ. Σπάρτης 14.

Η θεματική έκθεση φωτογραφίας «Red», με έργα διεθνών δημιουργών στα οποία κυριαρχεί το κόκκινο χρώμα, εγκαινιάζεται στην Blank Wall Gallery, σε επιμέλεια του Μάρκου Δολόπικου. Στις 8 μ.μ. Φωκίωνος Νέγρη 55.

Η Αθηνά Ρούτση, ο Λάμπρος Παπαγεωργίου, η Αλκηστη Ραυτοπούλου και ο Φώτης Μυλωνάς ερμηνεύουν παλιά και σύγχρονα τραγούδια από όλο τον κόσμο, στην «Αποβάθρα» του θεάτρου «Το Τρένο στο Ρουφ». Στις 9.15 μ.μ. Λεωφ. Κωνσταντινουπόλεως (μεταξύ Ιεράς Οδού και Χαμοστέρνας).

Ελληνες κωμικούς παρουσιάζει από σήμερα και κάθε Παρασκευή το θέατρο Χυτήριο στο πλαίσιο της σειράς παραστάσεων «Late comedy nights». Εκκίνηση με τον Στέλιο Ανατολίτη. Στις 11.30 μ.μ. Ιερά Οδός 44.

Βραδινό περίπατο και ξενάγηση στο Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών με τίτλο «Βόλτα στα αστέρια» διοργανώνουν το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης και το Greek Cultural Institute. Στις 7 μ.μ. Τριπόδων 23.

Το μουσικό σχήμα «Ξέφραγο Αμπέλι», με επιρροές από τη νησιώτικη παράδοση, ανεβαίνει στη σκηνή του Galata Gazi για μια βραδιά που συνδυάζει το παραδοσιακό γλέντι και τη σύγχρονη διασκέδαση. Στις 10.30 μ.μ. Τριπτολέμου 8.

Την παιδική παράσταση «Χάνσελ και Γκρέτελ», σε παραγωγή του Μικρού Θεάτρου Λάρισας, παρουσιάζει το Φεστιβάλ του Δη-μοτικού Κηποθεάτρου Νίκαιας. Στις 9 μ.μ. Κύπρου και Προύσσης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή