Η πολιτιστική ατζέντα του Σαββάτου

Η πολιτιστική ατζέντα του Σαββάτου

1' 28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Είκοσι καλοκαιρινές ιστορίες με τη φωνή είκοσι γνωστών ηθοποιών υπό την επιμέλεια του Γιώργου Νανούρη θα μεταδίδει καθημερινά ώς το τέλος Ιουλίου ο ραδιοφωνικός σταθμός Αθήνα 9,84. Εκκίνηση τη Δευτέρα με το διήγημα «Οι Σφήκες» του Βαγγέλη Χατζηγιαννίδη, σε ανάγνωση του Δημήτρη Καταλειφού. Στις 10.05 μ.μ.

Η κωμωδία «Το δάνειο» του Τζόρντι Γκαλθεράν, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Μυλωνά και με τις ερμηνείες του ίδιου και του Σωτήρη Χατζάκη παρουσιάζεται από τη Δευτέρα στον κήπο του θεάτρου «Χυτήριο». Στις 9 μ.μ. Ιερά Οδός 44.

Το μουσικό ντουέτο «Kadinelia» (Θανάσης Ζήκας, Εύη Σεϊτανίδου) ανεβαίνει απόψε στη σκηνή του Galata Gazi με ένα πρόγραμμα που συνδυάζει την ελληνική παραδοσιακή μουσική με μπλουζ και ροκ στοιχεία. Στις 10.30 μ.μ. Τριπτολέμου 8.

Η ατομική έκθεση «Το μπουκάλι που ήρθε από τ’ αστέρια» του εικαστικού Αντώνη Πολιτάκη καθώς και ένα έργο του με τίτλο «CoVid 19 – Νικήσαμε;» που δημιουργήθηκε στις ημέρες της καραντίνας παρουσιάζονται από σήμερα στον αύλειο χώρο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών. Στις 7 μ.μ. Λόφος Νυμφών.

Τις ταινίες «Ενα αστέρι γεννιέται» του Μπράντλεϊ Κούπερ και «La La Land» του Ντάμιεν Σαζέλ προβάλλει το Σαββατοκύριακο το City Drive-in στο Λυκαβηττό. Στις 9 μ.μ. Λόφος Λυκαβηττού.

Ο θίασος του καραγκιοζοπαίχτη και σκηνοθέτη Ηλία Καρελλά, το δίδυμο εγχόρδων String Demons και η Αρετή Κετιμέ ενώνουν την Κυριακή τις δυνάμεις τους στο Cine Γαλάτσι για την παράσταση «Καραγκιόζης Summertime». Στις 9 μ.μ. Αλσος Βεΐκου.

Ο dj Ντέιβιντ Μοράλες ανεβαίνει απόψε στα decks του Bolivar Beach Bar με έμφαση στη house και nu-disco μουσική. Στις 9 μ.μ. Λεωφ. Ποσειδώνος, Ακτή του Ηλιου.

Πρωτότυπα μενού και κοκτέιλ φέρνει απόψε στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης το φεστιβάλ φαγητού δρόμου «Pop up Munchies». Από τις 6 μ.μ. Φωκίωνος Νέγρη 42.

Ο Σταμάτης Κραουνάκης και η ομάδα «Σπείρα» εγκαινιάζουν το «Pic Nic Festival» του Δήμου Πειραιά. Στις 8 μ.μ. Αλσος Βεάκειου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή