Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η μεγάλη συναυλία-αφιέρωμα στον Θάνο Μικρούτσικο με τίτλο «Τους προβολείς στήσε», υπό τη μουσική διεύθυνση του Θύμιου Παπαδόπουλου και με ερμηνευτές τους Χρήστο Θηβαίο, Φοίβο Δεληβοριά, Κώστα Θωμαΐδη και Ρίτα Αντωνοπούλου, παρουσιάζεται στο Ηρώδειο. Στις 9 μ.μ. Διονυσίου Αρεοπαγίτου.

Το έργο του Σάμιουελ Μπέκετ «Περιμένοντας τον Γκοντό», σε σκηνοθεσία του Γιάννη Κακλέα, παρουσιάζεται στο Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη» με τις ερμηνείες των Σπύρου Παπαδόπουλου, Θανάση Παπαγεωργίου, Aρη Σερβετάλη κ.ά. Στις 9.15 μ.μ. Ταταούλων, Βύρωνας.

Η Φωτεινή Βελεσιώτου ανεβαίνει στη σκηνή της Τεχνόπολης για μια συναυλία με κομμάτια από όλη τη δισκογραφική πορεία της. Στις 9 μ.μ. Πειραιώς 100.

Βασισμένη στο έργο του Διονυσίου Σολωμού, η παράσταση «Η γυναίκα της Ζάκυθος», σε δραματουργία και σκηνοθεσία του Δήμου Αβδελιώδη, ανεβαίνει στο Θέατρο του Κολωνού, με την ερμηνεία της Κατερίνας Γκατζόγια. Στις 8.30 μ.μ. Ιωαννίνων και Καπανέως.

H Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, υπό τη διεύθυνση του Στέφανου Τσιαλή, ερμηνεύει στη Βίλα Ζωγράφου έργα των Β. Α. Μότσαρτ, Ν. Σκαλκώτα και Μ. Θεοδωράκη. Σολίστ, ο βιολονίστας Γιώργος Μπάνος. Στις 9 μ.μ. Γ. Ζωγράφου 13.

Η εικαστική έκθεση «2Μ», με έργα των Θωμά Γαλάτου, Nίκου Γιαβρόπουλου, Απόλλωνα Μαθιουδάκη, Κώστα Μπερδέκλη, Ελιώνας Ντούκνη, Διονύση Φραγκιά και Aννας Χαρακτινού, που εμπνέονται από την απόσταση που πρέπει να τηρείται στις συνθήκες της πανδημίας, εγκαινιάζεται στην γκαλερί Blender στη Γλυφάδα. Στις 8.30 μ.μ. Ζησιμοπούλου 4.

Οι Usurum εμφανίζονται στην Ταράτσα του Gazarte για μια συναυλία με δικές τους συνθέσεις, αλλά και με επανεκτελέσεις που συνδυάζουν την παράδοση και τον σύγχρονο ήχο. Στις 8.30 μ.μ. Βουτάδων 34.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή