Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Βαγγέλης Γερμανός ανεβαίνει με την κιθάρα του στη σκηνή του Θόλου στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος, για μια ανακεφαλαίωση της προσωπικής μουσικής πορείας του. Στις 9 μ.μ. Συγγρού 364.

Η έκθεση «Ennio Posterized», με σαράντα αφίσες ταινιών που επένδυσε μουσικά ο Eνιο Μορικόνε, προερχόμενες από το αρχείο του Πολιτιστικού Συλλόγου Φίλων Μουσικής Ennio Morricone Ελλάδος, εγκαινιάζεται στον χώρο «Speak Easy» του Kubrick Pure Social Club στη Λάρισα. Στις 8.30 μ.μ. Πλατεία Ταχυδρομείου.

Η ηχοποιητική περφόρμανς ανοιχτής έκβασης «O,τι απέμεινε», σε σκηνοθεσία Δημήτρη Μπαμπίλη, με τους Γιώργο Βουρδαμή, Ράνια Καπετανάκη και Δήμητρα Λούπη, παρουσιάζεται στο Ρομάντσο. Στις 9 μ.μ. Αναξαγόρα 3-5.

Η έκθεση χαρακτικών των Hρας Σπαγαδώρου και Ηλιάνας Αλεξάνδρου «Με το μάτι», με έργα που απεικονίζουν μαγειρικές συνταγές μιας άλλης εποχής, εγκαινιάζεται στο «Σχεδία Home». Στις 8 μ.μ. Κολοκοτρώνη 56 και Νικίου 2.

Η ταινία φαντασίας του Ζακ Ντεμί «Γαϊδουροτόμαρο» (1970) με τους Κατρίν Ντενέβ και Ζαν Μαρέ, προβάλλεται στον κήπο της Γαλλικής Σχολής Αθηνών, στο πλαίσιο του 4ου Θερινού Φεστιβάλ Γαλλικού Κινηματογράφου. Στις 9.15 μ.μ. Διδότου 6.

Η ατομική έκθεση της εικαστικού Βάλιας Παπαστάμου με τίτλο «The writing trousers» και έργα που εξερευνούν τη σχέση ανάμεσα στο δέρμα και στη γραφή εγκαινιάζεται στον χώρο τέχνης Snehta Satellite. Στις 6 μ.μ. Κεφαλληνίας 39.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή