Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, ο βιολονίστας Λεωνίδας Καβάκος ερμηνεύει από την ορχήστρα του αργολικού θεάτρου τις «Σονάτες και παρτίτες για σόλο βιολί» του Γιόχαν Σεμπάστιαν Μπαχ. Στις 9 μ.μ. Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου.

Το μουσικό πρότζεκτ «A tribute to Leonard Cohen», με τις τραγουδίστριες Nalyssa Green, Sugahspank! και Lou is, πλαισιωμένες από τους μουσικούς Σεραφείμ Μπέλλο, Γιώργο Δελλή και Αδωνι Γουλιέλμο, παρουσιάζει στην Τεχνόπολη αγαπημένα τραγούδια του Καναδού τροβαδούρου. Στις 9 μ.μ. Πειραιώς 100.

Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος παρουσιάζει στη Μονή Λαζαριστών την «Γκόλφω» του Σπυρίδωνος Περεσιάδη, σε σκηνοθεσία Χρήστου Παπαδημητρίου. Ερμηνεύουν οι Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Δημήτρης Μορφακίδης, Χρύσα Τουμανίδου, Θάνος Φερετζέλης και ο σκηνοθέτης. Στις 9.15 μ.μ.

Κολοκοτρώνη 21.

Η ομαδική έκθεση φωτογραφίας «Street Photography», με εικόνες πόλεων και δρόμων που απαθανάτισαν δημιουργοί από όλο τον κόσμο, εγκαινιάζεται στην Blank Wall Gallery. Στις 8 μ.μ. Φωκίωνος Νέγρη 55.

Στο πλαίσιο του διημέρου εκδηλώσεων «Εξοδος» του Ευρωπαϊκού Πολιτιστικού Κέντρου Δελφών, η ομάδα «Σημείο Μηδέν» και ο σκηνοθέτης Σάββας Στρούμπος παρουσιάζουν την «Αντιγόνη» του Σοφοκλή. Στις 9 μ.μ. Δελφοί, θέατρο «Φρύνιχος».

Το έργο «Δάφνες και πικροδάφνες» των Δημήτρη Κεχαΐδη και Ελένης Χαβιαρά παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία Πέτρου Φιλιππίδη στο Κηποθέατρο του Παπάγου. Εκτός από τον σκηνοθέτη, ερμηνεύουν οι Τάσος Χαλκιάς, Κωνσταντίνος Ασπιώτης και Θανάσης Πατριαρχέας. Στις 9 μ.μ. οδός Κορυτσάς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή