Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, η Monika, συνοδεία ορχήστρας και χορωδίας, παρουσιάζει στο Ηρώδειο τον τελευταίο δίσκο της «Ο κήπος είναι ανθηρός» καθώς και παλιότερα τραγούδια της. Στις 9 μ.μ. Διονυσίου Αρεοπαγίτου.

– Η παράσταση «Οιδίπους», μια σύνθεση βασισμένη στον «Οιδίποδα Τύραννο» του Σοφοκλή και στο σενάριο του Πιερ Πάολο Παζολίνι για την ομώνυμη ταινία, παρουσιάζεται στο Βεάκειο Θέατρο, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Καραντζά. Στις 9.30 μ.μ. Ηρακλείου 13.

– Ο Δημήτρης Μυστακίδης ανεβαίνει στη σκηνή της Τεχνόπολης για να ερμηνεύσει με τους συνεργάτες του «Τα ρεμπέτικα της κιθάρας 2.0». Στις 9 μ.μ. Πειραιώς 100.

– Θερινό μπαζάρ βιβλίων, με αρκετούς τίτλους τους να προσφέρονται με έκπτωση 50%, πραγματοποιούν οι εκδόσεις Κίχλη στο βιβλιοκαφέ «Εναστρον». Από τις 12 το μεσημέρι, Σόλωνος 101.

– Mε το άλμπουμ «Cobra vol.2» στις αποσκευές του, το μουσικό σχήμα των «Χατζηφραγκέτα» εμφανίζεται σε πλήρη σύνθεση στο Φεστιβάλ της Μονής Λαζαριστών, στη Θεσσαλονίκη. Στις 8.30 μ.μ. Κολοκοτρώνη 2.

– Η παράσταση stand-up comedy της Ηρας Κατσούδα με τίτλο «Για γυναίκα καλή είναι» παρουσιάζεται στο Cine Ελληνίς στη Θεσσαλονίκη. Στις 9.30 μ.μ. Λεωφόρος Στρατού 19.

– Η έκθεση φωτογραφίας «Street Photography», με εικόνες πόλεων και δρόμων που απαθανάτισαν δημιουργοί από όλο τον κόσμο, φιλοξενείται στην Blank Wall Gallery. Από τις 6 μ.μ.  Φωκίωνος Νέγρη 55.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή