Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Στο πλαίσιο του θεσμού του yπουργείου Πολιτισμού «Oλη η Ελλάδα ένας Πολιτισμός», η σκηνική καντάτα του Περικλή Κούκου «Ημερολόγιο για περαστικούς», σε κείμενα Χριστόφορου Χριστοφή, παρουσιάζεται από το Μέγαρο Μουσικής στη Ρωμαϊκή Αγορά Αθηνών. Προκρατήσεις στο digitalculture.gov.gr. Στις 7.30 μ.μ. Πολυγνώτου 3.

– Τους «Oρνιθες» του Αριστοφάνη, σε σκηνοθεσία Γιάννη Ρήγα και μετάφραση Κ. Χ. Μύρη παρουσιάζει στο Θέατρο Δάσους το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος. Τους κεντρικούς ρόλους ερμηνεύουν οι Γιάννης Σαμψαλάκης, Χρήστος Στέργιογλου και Ταξιάρχης Χάνος. Στις 9.15 μ.μ. Δάσος Σέιχ Σου.

– Ο Παύλος Παυλίδης και ο Φώτης Σιώτας παρουσιάζουν στην Τεχνόπολη μια συναυλία με τα τραγούδια του πρώτου ιδωμένα μέσα από μια νέα, πειραματική προσέγγιση. Στις 9.15 μ.μ. Πειραιώς 100.

– Eργα του Λούντβιχ φoν Μπετόβεν ερμηνεύει ο πιανίστας Βασίλης Τσαμπρόπουλος στο Θέατρο Ρεματιάς στο Χαλάνδρι, με αφορμή τη συμπλήρωση 250 χρόνων από τη γέννηση του μεγάλου συνθέτη. Στις 9 μ.μ. Πεζόδρομος Προφήτη Ηλία.

– Eναν φιλοσοφικό και ιστορικό περίπατο στην Πλάκα των αρχαίων θεών, των μύθων και των συμβόλων διοργανώνoυν το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης και το Greek Cultural Institute. Πληροφορίες και κρατήσεις στο 210-32.50.341. Στις 7 μ.μ. Τριπόδων 23.

– Μελοποιημένα ποιήματα και τραγούδια από την προσωπική τους δισκογραφία παρουσιάζουν ο Μιχάλης και ο Παντελής Καλογεράκης στο Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, στο πλαίσιο της μουσικής παράστασης «Στον ουρανό κανένας δεν κοιμάται». Στις 8.30 μ.μ. Λόφος Νυμφών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή