Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Η «Ταράτσα του Φοίβου», με τον Φοίβο Δεληβοριά και τους συνεργάτες του (Θανάσης Αλευράς, Βύρων Θεοδωρόπουλος, Νεφέλη Φασούλη και Alex de Paris), ξεκινά τις παραστάσεις της στο Θέατρο Αλσος. Πρώτη καλεσμένη η Νατάσσα Μποφίλιου. Στις 9 μ.μ. Ευελπίδων 4.

– Το έργο του Σάιμον Στίβενς «Ποιος σκότωσε το σκύλο τα μεσάνυχτα» ανεβαίνει στο Δημοτικό Θέατρο Ηλιούπολης «Δημήτρης Κιντής», σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου και με τον Γιάννη Νιάρο στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Στις 9 μ.μ. Γαρδίκη και Σμόλικα.

– Η αρχαιολογική έκθεση «Από τον κόσμο του Ομήρου. Τήνος και Κυκλάδες στη Μυκηναϊκή εποχή» παρουσιάζεται από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Κυκλάδων και το Πολιτιστικό Ιδρυμα Ομίλου Πειραιώς στο Αρχαιολογικό Μουσείο Μυκόνου. Από τις 9 π.μ. Χώρα Μυκόνου.

– Η ατομική έκθεση του εικαστικού Γιώργου Δρίβα «Δομές συναισθημάτων», σε επιμέλεια της Αννας-Μαρίας Κάντα, εγκαινιάζεται από το annexM στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών. Στις 9 μ.μ. Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη.

– Ο Ταφ Λάθος ανεβαίνει με την μπάντα του στη σκηνή της Τεχνόπολης όπου θα παρουσιάσει μια ακουστική εκδοχή των κομματιών που τον έχουν κατατάξει στους αγαπημένους καλλιτέχνες της ελληνικής χιπ-χοπ σκηνής. Στις 9 μ.μ. Πειραιώς 100.

– Το «Ντιβερτιμέντο για ορχήστρα εγχόρδων» του Μπέλα Μπάρτοκ, υπό την μπαγκέτα της Ζωής Τσόκανου και τις «Τέσσερις εποχές» του Αντόνιο Βιβάλντι, με τον Σίμο Παπάνα στο βιολί και τη μουσική διεύθυνση, παρουσιάζει η Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης στο Ηρώδειο, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών. Στις 9 μ.μ. Διονυσίου Αρεοπαγίτου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή