Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Οι «Χειμερινοί κολυμβητές» ανεβαίνουν στη σκηνή της Τεχνόπολης, για μια συναυλία εφ’ όλης της ύλης, με τραγούδια από τη σαραντάχρονη παρουσία τους στην εγχώρια μουσική σκηνή. Στις 9 μ.μ. Πειραιώς 100.

– Το δρώμενο «Πλάθοντας τον Προμηθέα», μια σύλληψη της Μαριάννας Κάλμπαρη με τη σκηνοθεσία των Νέστορα Κοψιδά και Θοδωρή Γράμψα, παρουσιάζεται από το Θέατρο Τέχνης στο Λύκειο του Αριστοτέλη. Πρωταγωνιστεί ο Νίκος Αλεξίου. Στις 7.30 μ.μ.

Ρηγίλλης 11.

– Το σχήμα του κοντραμπασίστα Μιχάλη Καλκάνη, μαζί με τον ουτίστα Χάικ Γιαζιτζιάν και τον κιθαρίστα Γιάννη Αναστασάκη, παρουσιάζει στην Επίδαυρο μια συναυλία όπου ο αυθεντικός και πρωτότυπος ήχος προκύπτει μέσα από την ενότητα διαφορετικών μουσικών στοιχείων. Στις 9.30 μ.μ. Μικρό Θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου.

– Το έργο του Λευκάδιου Χερν «Ιστορίες Φαντασμάτων από την Ιαπωνία» παρουσιάζεται στο Θέατρο Κολωνού από τη Θεατρική Ομάδα Κωφών «Τρελά χρώματα», σε σκηνοθεσία της Eλλης Μερκούρη. Στις 8.30 μ.μ. Ιωαννίνων

και Καπανέως.

– Μια συναυλία με τραγούδια του που έχουν αγαπηθεί από το κοινό, δίνει στο Θέατρο Πέτρας, στην Πετρούπολη ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου. Συμμετέχουν οι Αντρέας Αποστόλου, Μαίρη Μπρόζη και Απόστολος Μόσιος. Στις 9.30 μ.μ. τέρμα 25ης Μαρτίου.

– Την ταινία του Ρόμπερτ Σιόντμακ «Οι δολοφόνοι» (1946), με τους Μπαρτ Λάνκαστερ και Aβα Γκάρτνερ προβάλλει το Πολιτιστικό Iδρυμα Ομίλου Πειραιώς στο πλαίσιο του κινηματογραφικού αφιερώματος «Noir Classics». Στις 9 μ.μ. Δωρίδος 2 & Λεωφ. Ειρήνης 14.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή