Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το έργο «Περιμένοντας τον Γκοντό» του Σάμιουελ Μπέκετ παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα σήμερα και αύριο στο Δημοτικό Κηποθέατρο Παπάγου. Πρωταγωνιστούν οι Αρης Σερβετάλης και Αγγελική Τρομπούκη. Στις 9.15 μ.μ.

Περίπατος στην Επίδαυρο με τον Βασίλη Παπαβασιλείου. Μια περιήγηση στα λιβάδια του θεάτρου με τον γνωστό σκηνοθέτη σε ρόλο ξεναγού. Στις 7-9 μ.μ. στο εκκλησάκι της Παναγίτσας στο Γιαλάσι.

«Ολη η Ελλάδα ένας πολιτισμός» από το ΥΠΠΟ με την εκδήλωση «Σπουδαία ερείπια – Η Ελλάδα με τα μάτια των ξένων ταξιδιωτών (16ος-19ος αιώνας)» από το Εθνικό Θέατρο, στον αρχαιολογικό χώρο Ακαδημίας Πλάτωνος (Παλαίστρα), στις 7.30 μ.μ.

Στο πλαίσιο του ίδιου προγράμματος η Εστουδιαντίνα Νέας Ιωνίας Βόλου από την Εθνική Λυρική Σκηνή δίνει συναυλία στη Μονή Δαφνίου στις 8.30 μ.μ. Καλλιτεχνική διεύθυνση: Ανδρέας Κατσιγιάννης.

Παρουσίαση του βιβλίου «Επί λέξει, Η τάξη της Λίνας». Θα μιλήσουν ο Θράσος Καμινάκης και η συγγραφέας Λίνα Νικολακοπούλου. Στο αίθριο του Polis café (Πεσματζόγλου 5, κέντρο) στις 8 μ.μ.

Προβολή της ταινίας «The Company Men» στο πλαίσιο του Drive In Festival του Δήμου Γλυφάδας. Εναρξη στις 8.45 μ.μ. Ωρα προσέλευσης από τις 8 μ.μ. Για κρατήσεις: driveinglyfada.gr

Εγκαίνια ομαδικής έκθεσης με τίτλο «Summer Time» στην αίθουσα τέχνης Time of Art. Θα παρουσιαστούν έργα ζωγραφικής και γλυπτικής, φωτογραφίες, ψηφιδωτό, κατασκευές, κόσμημα κ.ά. Κυριαζή 6-8, Κηφισιά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή