Η πολιτιστική ατζέντα του Σαββάτου

Η πολιτιστική ατζέντα του Σαββάτου

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Η Ελένη Τσαλιγοπούλου ανεβαίνει απόψε στη σκηνή του θεάτρου «Μυθωδία» στο Ρέθυμνο, παρέα με μια ομάδα εξαιρετικών μουσικών. Τραγούδια λαϊκά, ρεμπέτικα, παραδοσιακά και γενικώς αγαπημένα σε μια συναυλία με άρωμα καλοκαιριού. Προσέλευση στις 8.30 μ.μ.

– Συνεχίζονται οι επιτυχημένες εκδηλώσεις της πολιτισμικής σειράς «Αποτυπώματα», αυτή την Κυριακή 2/8 με τα «Αγροτικά Αποτυπώματα Ασπροπύργου ΙΙ – Η Ποντιακή κουλτούρα». Η εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην γειτονιά του αεροδρομίου, στο Αγρόκτημα Ελένης Μπρέμπου, στην Γκορυτσά Ασπροπύργου, αποτελείται από συμμετοχική δράση, τελετουργική περφόρμανς και κινηματογραφική προβολή. Στις 8.30 μ.μ.

– Το Jazzèt Cafè επιστρέφει στις ξεχωριστές live τζαζ βραδιές και προσκαλεί το κοινό του απόψε στις 10 το βράδυ, στην αυγουστιάτικη συναυλία με το George Kontrafouris & Dimitra Kokkino-poulou Duet. Είσοδος ελεύθερη. Καραϊσκάκη 99-101, Χαϊδάρι.

– Απόψε και αύριο το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου συνεχίζεται με τη «Λυσιστράτη» του Αριστοφάνη να παρουσιάζεται στο αρχαίο θέατρο, σε σκηνοθεσία Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου. Παίζουν Νίκος Ψαρράς, Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Στεφανία Γουλιώτη κ.ά. Στις 9 μ.μ.

– H Ελεωνόρα Ζουγανέλη εμφανίζεται στο Κηποθέατρο Παπάγου και μας καλεί να ενώσουμε τις φωνές μας, σε τραγούδια δικά της και άλλα αγαπημένα της, που μας συντροφεύουν αυτό το ξεχωριστό καλοκαίρι. Στις 9 μ.μ. 

– «Χρόνος ερωτικός», έργο για πιάνο και φωνή, σε μουσική Λουκά Θάνου και ποίηση Πάνου Δημητρόπουλου με ερμηνευτή τον Σταύρο Σιόλα παρουσιάζεται σήμερα στη Μονή Δαφνίου. Στις 7.30 μ.μ. με απαραίτητη την προκράτηση.

– Η «Χαλιμά», η φαντασμαγορική οπερέτα σε τρεις πράξεις του Θεόφραστου Σακελλαρίδη παρουσιάζεται από την ΕΛΣ και ενορχήστρωση για τετραμελές ενόργανο σύνολο. Χαλιμά, η Αννα Στυλιανάκη και Σαχ Ρουμάν, ο Δημήτρης Πακσόγλου. Στις 8.30 μ.μ. στο Φρούριο της Καβάλας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή