Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Την όπερα του Μοντεβέρντι «Η επιστροφή του Οδυσσέα στην πατρίδα» παρουσιάζει στο Ηρώδειο η Καμεράτα – Ορχήστρα των Φίλων της Μουσικής υπό τη διεύθυνση του Γιώργου Πέτρου και σε σκηνοθεσία της Μαριάννας Κάλμπαρη. Στους κεντρικούς ρόλους, οι Τάσης Χριστογιαννόπουλος και Μαίρη Ελεν Νέζη. Στις 9 μ.μ. Διονυσίου Αρεοπαγίτου.

– Το έργο του Σάμιουελ Μπέκετ «Ευτυχισμένες μέρες» παρουσιάζεται στο 6ο Διεθνές Φεστιβάλ Ανδρου, σε σκηνοθεσία Σάββα Στρούμπου και με τις ερμηνείες των Ανέζας Παπαδοπούλου και Ελλης Ιγγλίζ. Στις 9 μ.μ. Ανοιχτό Θέατρο Ανδρου.

– Συνθέσεις κοσμικής και θρησκευτικής μουσικής γραμμένες ή μεταγραμμένες για ανδρικές φωνές a capella ερμηνεύουν το ανδρικό φωνητικό σύνολο ΜΕΙΖΟΝ ENSEMBLE και ο Δημήτρης Πλατανιάς, στο Ιερό του Ποσειδώνα, στο Σούνιο. Στις 7.30 μ.μ. Ακρωτήριο Σουνίου.

– Μια πρόταση που συνδυάζει την τζαζ, την παραδοσιακή μουσική της Ελλάδας και των Βαλκανίων και τον κλασικό ήχο παρουσιάζει το μουσικό σχήμα Frog String Trio, σε μια συναυλία στο Θέατρο της Ρεματιάς, στο Χαλάνδρι. Στις 9 μ.μ. Πεζόδρομος Προφήτη Ηλία.

– Η εικαστική έκθεση του Σώτου Ζαχαριάδη και της Μαρίας Παναγιώτου με τίτλο «Tables and floors» και με έργα που απεικονίζουν θέματα νεκρής φύσης εγκαινιάζεται στον χώρο τέχνης «Ωχρα Μπλε», στη Μύρινα της Λήμνου. Στις 9 μ.μ. Κυδά 8.

– Τις ταινίες «Grease»του Ράνταλ Κλάιζερ και «Pulp fiction» του Κουέντιν Ταραντίνο προβάλλει το City Drive-in στο ΟΑΚΑ. Στις 9 μ.μ. Λεωφ. Σπύρου Λούη, Πύλη Δ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή