Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη ανεβαίνει στη σκηνή του Φεστιβάλ της Μονής Λαζαριστών για μια συναυλία με τραγούδια από τη δισκογραφική της πορεία – και όχι μόνο. Στις 9.30 μ.μ. Κολοκοτρώνη 21.

– Οι «100 ρόλοι που δεν πρόλαβα να παίξω», ένας θεατρικός μονόλογος με τον Δημήτρη Φραγκιόγλου, σε κείμενα του ίδιου, της Μαργαρίτας Γερογιάννη και της Χριστίνας Παπαδάκη, παρουσιάζεται στο Θέατρο της Ρεματιάς, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Μακαλιά. Στις 9 μ.μ. Πεζόδρομος Προφήτη Ηλία.

– Η ομαδική εικαστική έκθεση «Entity Battlefields», με έργα των Κικής Κολυμπάρη, Τζώρτζια Φαμπρίς και Μαρίας Σπυράκη, που καταπιάνονται με τις έννοιες της ενότητας και της σύγκρουσης, φιλοξενείται στην Πινακοθήκη Κυκλάδων, στη Σύρο. Από τις 7 μ.μ. Νικ. Παπαδάμ, Ερμούπολη.

– Η ταινία του Παντελή Βούλγαρη «Μικρά Αγγλία» (2013) προβάλλεται στο Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης, στη Δημητσάνα, στο πλαίσιο του κινηματογραφικού αφιερώματος «Σαν παλιό σινεμά», του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς. Στις 9 μ.μ. Κεφαλάρι Αϊ-Γιάννη.

– Η συναυλία «Τραγουδάμε τους ποιητές μας», με τον Στέφανο Κορκολή και τη Σοφία Μανουσάκη, πραγματοποιείται στον Κήπο του Βυζαντινού και Χριστιανικού Μουσείου Αθηνών. Συμμετέχουν οι Κωστής Πυρένης (κιθάρα) και Βασίλης Δεφίγγος (σαξόφωνο, φλάουτο). Στις 7.30 μ.μ. Βασ. Σοφίας 22

– Η ατομική έκθεση της Ειρήνης Γκόγκουα «Δαμάζοντας τα όνειρα», με έργα ζωγραφικής και γλυπτικής, παρουσιάζεται στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μίληση». Από τις 7 μ.μ. Πόρτο Χέλι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή