Πρόσωπα της Πέμπτης

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο γνωστός Θεσσαλονικιός ρεμπέτης Αγάθωνας Ιακωβίδης (φωτ.) έφυγε από τη ζωή χθες τα ξημερώματα, σε ηλικία 65 ετών. Ερμήνευσε πολλά γνωστά ρεμπέτικα και το 2013 αποδέχθηκε την πρόσκληση του συγκροτήματος Κόζα Μόστρα να συμμετάσχει μαζί τους στο Φεστιβάλ της Γιουροβίζιον, στο Μάλμε της Σουηδίας, με το τραγούδι «Alcohol is free», με το οποίο πέρασαν στον τελικό της διοργάνωσης και κατέλαβαν την 6η θέση.

(…) Ο Κέβιν Χαρτ, η Νταϊάν Κίτον, η Κέιτι Πέρι και πολλοί άλλοι καλλιτέχνες στέκονται τις τελευταίες ημέρες στο πλευρό της Ελεν ντι Τζένερις, μιλώντας γι’ αυτήν με τα καλύτερα λόγια. Να υπενθυμίσουμε ότι η διάσημη παρουσιάστρια βρίσκεται εν μέσω θύελλας καταγγελιών για εκφοβιστικές και ρατσιστικές πρακτικές από πρώην και νυν εργαζομένους στο σόου της. Μάλιστα, κυκλοφόρησαν φήμες που την ήθελαν να παραιτείται από την εκπομπή, κάτι που η παραγωγή έσπευσε να διαψεύσει.

(…) Ενα νέο «φυσιολατρικό» ντοκιμαντέρ με τίτλο «Planet Earth: a celebration», ετοιμάζει ο δημοφιλής φυσιοδίφης και παρουσιαστής Ντέιβιντ Ατένμπορο. Στην παραγωγή συμμετέχει και αυτή τη φορά ο οσκαρικός συνθέτης Χανς Ζίμερ, καθώς και η συμφωνική ορχήστρα του BBC, ενδιαφέρον όμως παρουσιάζει και μια νέα μουσική προσθήκη: ο Bρετανός ράπερ Dave, που πέρυσι κέρδισε το βραβείο Mercury για το ντεμπούτο του, «Psychodrama». Το «Planet Earth: a celebration» θα προβληθεί από το BBC στις 31 Αυγούστου. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή