Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Συνεχίζεται στο Θέατρο Aλσος η «Ταράτσα του Φοίβου», με τον Φοίβο Δεληβοριά και τους συνεργάτες του να υποδέχονται απόψε τους Παναγιώτη Καλαντζόπουλο, Γιώτα Νέγκα και Πέννυ Μπαλτατζή. Στις 9 μ.μ. Ευελπίδων 4.

– Βασισμένη σε κείμενα που επιμελήθηκαν οι Στέφανος Καβαλλιεράκης και Αγγελος Κουτσολαμπρόπουλος, η παράσταση του Εθνικού Θεάτρου «Σπουδαία ερείπια – Η Ελλάδα με τα μάτια των ξένων ταξιδιωτών (16ος-19ος αιώνας)» παρουσιάζεται στο Λύκειο του Αριστοτέλη, σε σκηνοθεσία Νατάσας Τριανταφύλλη. Στις 7.30 μ.μ. Ρηγίλλης 11.

– Στο πλαίσιο του Μουσικού Φεστιβάλ Χίου, ο Σωκράτης Σινόπουλος και το κουαρτέτο του δίνουν στο χωριό Κάμπος μια συναυλία που συνδυάζει τον ήχο της λύρας με την τζαζ και τη σύγχρονη μουσική. Στις 9 μ.μ. Κτήμα Σπύρου Στεφάνου.

– Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος παρουσιάζει στο Θέατρο Δάσους την «Γκόλφω» του Σπυρίδωνος Περεσιάδη, σε σκηνοθεσία Χρήστου Παπαδημητρίου, και με τις ερμηνείες του ίδιου και των Δάφνης Λαμπρόγιαννη, Δημήτρη Μορφακίδη, Χρύσας Τουμανίδου, Θάνου Φερετζέλη.  Στις 9 μ.μ. Δάσος Σέιχ Σου.

– Ξεκινούν στη Νάξο, για πέμπτη χρονιά, οι εκδηλώσεις και τα εργαστήρια του Θεατρικού Μουσείου «Ιάκωβος Καμπανέλλης», με έμφαση στο έργο του δραματουργού και σεναριογράφου και στην τέχνη του θεάτρου και του κινηματογράφου. Από τις 11 π.μ. Γρόττα Χώρας Νάξου.

– Η αίθουσα τέχνης «Ε Art Gallery», στην Πάρο, παρουσιάζει την ομαδική εικαστική έκθεση «Into the deep», με έργα οκτώ δημιουργών που συνομιλούν με την έννοια του βάθους. Από τις 11 π.μ. Αστέρας Αρχιλόχου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή