Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– «Το αμάρτημα της μητρός μου», το εξαιρετικό διήγημα του Γεωργίου Βιζυηνού, παρουσιάζεται από το Εθνικό Θέατρο στην αγγλική γλώσσα, σε μια παράσταση που συνδέει το αγγλόφωνο κοινό με τη σύγχρονη πολιτιστική δημιουργία. Η σκηνοθεσία είναι της Δανάης Ρούσσου και η μουσική σύνθεση του Νίκου Κυπουργού. Ερμηνεύει η Ρένα Κυπριώτη. Στις 7.30 μ.μ., στο Αρχαιολογικό Μουσείο Σαλαμίνας.

– Τα έργα του εργαστηρίου Inspire Project 2020 παρουσιάζονται σε ομαδική έκθεση με τίτλο «Αρχεία ονείρου», στο ΜΟΜus- Πειραματικό Κέντρο Τεχνών. Η έκθεση περιλαμβάνει τη δουλειά της εικαστικού Μαίρης Ζυγούρη από την καλλιτεχνική παραγωγή των τελευταίων χρόνων, καθώς και τα έργα νέων καλλιτεχνών που συμμετείχαν στο εργαστήριο και τα εντός αυτού. Αποθήκη Β1, Λιμάνι, Θεσσαλονίκης.

– Συνεχίζεται η ατομική έκθεση του Γιώργου Δρίβα «Δομές συναισθημάτων», στο πλαίσιο του AnnexM, τρεις νέες παραγωγές – βιντεοεγκαταστάσεις που παρουσιάζονται καθημερινά, μετά τη δύση του ηλίου και μέχρι τα μεσάνυχτα. Επιμέλεια Αννα-Μαρία Κάντα. Κήπος του Μεγάρου Μουσικής.

– Tη μουσικοθεατρική παράσταση «Pietà», που πραγματεύεται την απώλεια, σε κείμενο και σκηνοθεσία του Γιώργου Στεφανακίδη, φιλοξενεί σήμερα το φεστιβάλ Ρεματιάς. Ερμηνεύουν: Εβελίνα Αραπίδη (ηθοποιός), Μάιρα Μηλολιδάκη (υψίφωνος). Στις 9 μ.μ. Ελεύθερη είσοδος μόνο με δελτίο εισόδου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή