Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Μια μουσική βραδιά με ρεμπέτικα τραγούδια ερμηνευμένα από το συγκρότημα PenaTrillia διοργανώνει το Πολιτιστικό Ιδρυμα Ομίλου Πειραιώς στο Μουσείο Μαρμαροτεχνίας, στην Τήνο. Στις 8.30 μ.μ. Πύργος Τήνου.

– Το γυναικείο φωνητικό σύνολο «chοres», της Μαρίνας Σάττι, παρουσιάζει στο Ηράκλειο ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει τα «Οκτώ δωδεκανησιακά τραγούδια» του Γιάννη Κωνσταντινίδη, ελληνικά παραδοσιακά τραγούδια από τον κύκλο «Hellasz» του Λάιος Μπάρντος, καθώς και κομμάτια άλλων χωρών. Στις 7 μ.μ. Αρχαιολογικός Χώρος Μαλίων.

– Την ομαδική εικαστική έκθεση «Element-Environment-Energy» παρουσιάζουν η πλατφόρμα «#Rest@rt Contemporary Art Platform» και το Βιομηχανικό Μουσείο Τομάτας «Δ. Νομικός», στη Σαντορίνη. Από τις 10 π.μ. Βλυχάδα Σαντορίνης.

– Η παράσταση του Εθνικού Θεάτρου «Αθηναίων Πολιτεία – Από τον Θησέα στον Σόλωνα», μια ανθολόγηση κειμένων της αρχαίας ιστοριογραφίας που ανασυνθέτει την πορεία του αθηναϊκού πολιτεύματος προς τη Δημοκρατία, παρουσιάζεται στο Στάδιο του Ιερού του Ασκληπιείου της Επιδαύρου, σε σκηνοθεσία Βασίλη Παπαβασιλείου. Στις 7.30 μ.μ. Αρχαιολογικός Χώρος Ασκληπιείου Επιδαύρου.

– Η έκθεση του γλύπτη Nikolas με τίτλο «Σκέψεις» και με έργα που έχουν κύριο άξονα τον προβληματισμό του καλλιτέχνη για το τεχνολογικό μέλλον του ανθρώπου, παρουσιάζεται στην Αναργύρειο και Κοργιαλένειο Σχολή Σπετσών. Από τις 9 π.μ. Ιδρυμα ΑΚΣΣ.

– Η παιδική παράσταση κουκλοθεάτρου «Ατρόμητοι πειρατές», με εμψυχωτές κούκλας τους Αγγελική Γουναρίδη και Αλέξανδρο Μονοκάνδυλο, παρουσιάζεται στον Πύργο Μπαζαίου, στη Νάξο. Στις 8 μ.μ. 12ο χλμ. Οδού Χώρας Νάξου – Αγιασσού.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή