Η πολιτιστική ατζέντα του Σαββάτου

Η πολιτιστική ατζέντα του Σαββάτου

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Την παράσταση «Αθηναίων Πολιτεία – Από τον Θησέα στον Σόλωνα», σε σκηνοθεσία Βασίλη Παπαβασιλείου, παρουσιάζει το Εθνικό Θέατρο στον αρχαιολογικό χώρο Ελευθερών και ώρα 19.30, με προκράτηση θέσης στην ιστοσελίδα του ΥΠΠΟ.

– Οι εκδηλώσεις του Park your Cinema Kids, στο Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος, συνεχίζονται με την αποψινή προβολή του κλασικού «Toy story 2». Στις 9 μ.μ., στο Ξέφωτο του ΚΠΙΣΝ, είσοδος δωρεάν.

– Το Μπαλέτο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής παρουσιάζει τα «Χορευτικά σόλι» στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Αίγινας, στις 12 και ανά ώρα μέχρι τις 2 μ.μ. Χορογραφία: Ιωάννα Πορτόλου. Χορεύουν: Φώτης Διαμαντόπουλος, Ρέα Τσαντούρη. Με προκράτηση στην ιστοσελίδα του ΥΠΠΟ.

– Οι δημοφιλείς Ελβετοί dj Andriatique αναλαμβάνουν απόψε τα πλατό του Bolivar, για ένα βράδυ γεμάτο από μελωδικούς ηλεκτρονικούς ήχους. Στις 9 μ.μ., λεωφ. Ποσειδώνος.

– Ρεσιτάλ με έργα του Μίκη Θεοδωράκη από την Εθνική Λυρική Σκηνή, στο Αρχαιολογικό Μουσείο Χαλκίδας «Αρέθουσα» και ώρα 8.30 μ.μ. Τραγουδούν οι Ρίτα Αντωνοπούλου, Θοδωρής Βουτσικάκης, Ζαχαρίας Καρούνης, Μπέττυ Χαρλαύτη. Στο πιάνο ο Γιάννης Μπελώνης, στα κρουστά ο Στέφανος Θεοδωράκης. Με προκράτηση θέσης στην ιστοσελίδα του ΥΠΠΟ.

– Οι «Τρωάδες» του Ευριπίδη παρουσιάζονται στο Θέατρο Δάσους της Θεσσαλονίκης, από το ΚΘΒΕ, σε σκηνοθεσία Γιάννη Παρασκευόπουλου. Στον ρόλο της Εκάβης η Γιώτα Φέστα. Στις 9 μ.μ.

– Η ιδιότυπη μουσική κολεκτίβα των Encardia εμφανίζεται απόψε στο Κάστρο Μυτιλήνης, σε μια συναυλία υπό την αιγίδα της Εθνικής Λυρικής Σκηνής. Οι παραδοσιακές μελωδίες της Κάτω Ιταλίας συναντούν τον σύγχρονο ήχο. Στις 8.30 μ.μ. Με προκράτηση θέσης στην ιστοσελίδα του ΥΠΠΟ.

– Ο Αθως Δανέλλης και ο Αθηναϊκός Θίασος Σκιών συνεχίζουν τις παραστάσεις τους στο ΚΠΙΣΝ, ζωντανεύοντας τις περίφημες περιπέτειες του Καραγκιόζη. Αυτή την Κυριακή (23/8) παρουσιάζεται για πρώτη φορά το έργο «Αγγέλω η λησταρχίνα». Στις 8.30 μ.μ., στη Θόλο του πάρκου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή