Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνεχίζει τις παραστάσεις της στο θέατρο Αλσος η «Ταράτσα του Φοίβου», με τον Φοίβο Δεληβοριά και τους συνεργάτες του να υποδέχονται το ντουέτο των Χατζηφραγκέτα και την Idra Kayne. Στις 8.45 μ.μ. Ευελπίδων 4.

Το θεατρικό έργο «Το παγκάκι» του Αλεξάντερ Γκέλμαν παρουσιάζεται στο Κηποθέατρο Παπάγου σε σκηνοθεσία Γιώργου Κιμούλη και με τις ερμηνείες του ίδιου και της Φωτεινής Μπαξεβάνη. Στις 9.15 μ.μ. Οδός Κορυτσάς.

Ο Δημήτρης Σαμόλης ανεβαίνει στην Ταράτσα του Gazarte, όπου θα ερμηνεύσει κομμάτια από τον νέο του δίσκο «Πινόκιο» και από προηγούμενες δισκογραφικές δουλειές του. Στις 9.30 μ.μ. Βουτάδων 34.

Η έκθεση του εικαστικού Νίκου Γιαβρόπουλου «6 φόνοι εν καιρώ ειρήνης», με έργα εμπνευσμένα από τις δολοφονίες που συντελέστηκαν στην ελληνική επικράτεια τα χρόνια της κρίσης, φιλοξενείται στο Γιαλί Τζαμί των Χανίων. Από τις 7 μ.μ. Σουρμελής 18.

Η μουσική παράσταση της Φένιας Χρήστου και του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος «Στα όνειρα των ποιητών», βασισμένη στην ποίηση του Κωστή Παλαμά και άλλων Ελλήνων και ξένων ποιητών, παρουσιάζεται στο προαύλιο του Αρχαιολογικού Μουσείου των Φιλίππων. Στις 9 μ.μ. Κρηνίδες.

Το 6ο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Αλεξάνδρειας ξεκινά τις εργασίες του στο Εκκοκιστήριο Ιδεών στη Βέροια, προβάλλοντας 53 ταινίες από 24 χώρες. Από τις 9 μ.μ. Θεσσαλονίκης 67.

Βασισμένη σε κείμενα που ανασυνθέτουν την πορεία της αρχαίας Αθήνας προς τη Δημοκρατία, η παράσταση του Εθνικού Θεάτρου «Αθηναίων Πολιτεία – Από τον Θησέα στον Σόλωνα» παρουσιάζεται στο Αρχαιολογικό Μουσείο Μεγάρων, σε σκηνοθεσία Βασίλη Παπαβασιλείου. Στις 7.30 μ.μ. Μενιδιάτη 22.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή