Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη «Μικρή νυχτερινή μουσική» και τη «Συμφωνία αρ. 40 σε σολ ελάσσονα» ερμηνεύει στο Μουσείο της Ακρόπολης η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, υπό τη μουσική διεύθυνση της Φαίδρας Γιαννέλου. Στις 8.30 μ.μ. Διονυσίου Αρεοπαγίτου 15.

Η παράσταση του Εθνικού Θεάτρου «Αθηναίων Πολιτεία – Από τον Θησέα στον Σόλωνα», με κείμενα της αρχαίας ιστοριογραφίας που ανασυνθέτει την πορεία της αρχαίας Αθήνας προς τη Δημοκρατία, παρουσιάζεται στον αρχαιολογικό χώρο της Αφαίας, σε σκηνοθεσία Βασίλη Παπαβασιλείου. Στις 7.30 μ.μ. Αίγινα.

η βραβευμένη με Οσκαρ ταινία του Μπονγκ Τζουν-χο «Παράσιτα» προβάλλει στο Ιωσηφόγλειο Μέγαρο το Open Air Cinema των Ιωνικών Γιορτών, που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Οργανισμός Δήμου Νέας Σμύρνης. Στις 9 μ.μ. Συγγρού 221.

Την παράσταση stand-up comedy με τίτλο «Staying Alive» («Σχεδόν πέθανα») παρουσιάζει στο Κηποθέατρο Παπάγου η κωμικός Κατερίνα Βρανά. Στις 8.30 μ.μ. οδός Κορυτσάς.

Η έκθεση «Ζωγραφική και εγκέφαλος», της μαθηματικού και εικαστικού Ρηνιώς Μουρέλου, εγκαινιάζεται στο Τελλόγλειο Ιδρυμα. Στις 7.30 μ.μ. Αγίου Δημητρίου 159Α.

Ο Βασίλης Λέκκας παρουσιάζει στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων μια συναυλία βασισμένη σε τραγούδια που προέκυψαν από τη συνεργασία του με κορυφαίους Ελληνες συνθέτες. Στις 9 μ.μ. Πειραιώς 100.

Συναυλίες των Transparent Man, Usurum και Ερμή, καθώς και τις ταινίες «Απόστρατος» του Ζαχαρία Μαυροειδή και «Fofo or Would you still love me» του Χρήστου Γεωργουδάκη, περιλαμβάνει το αποψινό πρόγραμμα του Πικ-Νικ Urban Festival στη Ρωμαϊκή Αγορά Θεσσαλονίκης. Από τις 6.30 μ.μ. Ολύμπου 75.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή