Η πολιτιστική ατζέντα του Σαββάτου

Η πολιτιστική ατζέντα του Σαββάτου

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Το αμάρτημα της μητρός μου» του Γιώργου Βιζυηνού παρουσιάζεται απόψε από το Εθνικό Θέατρο στο Αρχαιολογικό Μουσείο Αίγινας, στις 7.30 μ.μ. Σκηνοθετεί η Δανάη Ρούσσου και ερμηνεύει η Ρένα Κυπριώτη. Σύνθεση μουσικής: Νίκος Κυπουργός. Με προκράτηση στην ιστοσελίδα του ΥΠΠΟ.

Οι «Βάκχες» του Ευριπίδη παρουσιάζονται από το Ιδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης στο Αμφιάρειο Ωρωπού στις 7 μ.μ. Σκηνοθεσία: Κωνσταντίνος Χατζής. Με προκράτηση στην ιστοσελίδα του ΥΠΠΟ.

Συναυλία της Μαρίζας Ρίζου αύριο, Κυριακή 30 Αυγούστου, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων. Ωρα έναρξης: 9.30 μ.μ.

Στο Θέατρο Φιλίππων της Καβάλας παρουσιάζεται η παράσταση «Ορνιθες» του Αριστοφάνη από το ΚΘΒΕ σε σκηνοθεσία Γιάννη Ρήγα. Πρωταγωνιστούν οι Χρήστος Στέργιογλου, Ταξιάρχης Χάνος. Ωρα έναρξης: 9 μ.μ.

Στο Κηποθέατρο Παπάγου παρουσιάζεται η μουσική παράσταση «33 στροφές με τη Λίνα» με τον ερμηνευτή Γιώργο Περρή και τη στιχουργό Λίνα Νικολακοπούλου. Στις 9 μ.μ.

Στην Εδεσσα και στο θέατρο Γαβαλλιώτισας εμφανίζονται οι Πυξ Λαξ στο πλαίσιο του Nostalgia Tour με τραγούδια από την τριαντάχρονη πορεία τους. Ωρα έναρξης: 8.30 μ.μ.

«Τα ρούχα» του Ευθύμη Θέου, μια παράσταση performance αρχαιολογίας για το ένδυμα από το 3.000 π.Χ. έως σήμερα, παρουσιάζεται από το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης στο Λύκειο Αριστοτέλη στις 7 μ.μ. Προκράτηση στην ιστοσελίδα του ΥΠΠΟ.

Το μπαλέτο της ΕΛΣ παρουσιάζει τα Χορευτικά Σόλι με χορευτές της ΕΛΣ και τον Γιώργο Κοτσιφάκη, πάνω σε χορογραφίες των ίδιων, αλλά και των Ιωάννας Πορτόλου, Γιάννη Νικολαΐδη, Χρήστου Παπαδόπουλου και Κωνσταντίνου Ρήγου. Στον αρχαιολογικό χώρο της Ελευσίνας, στις 7 μ.μ. Προκράτηση στην ιστοσελίδα του ΥΠΠΟ.

Συνεχίζεται η ατομική έκθεση του Γιώργου Δρίβα «Δομές συναισθημάτων» σε επιμέλεια Αννας Μαρίας Κάντα στον Κήπο του Μεγάρου (είσοδος Κόκκαλη), στο πλαίσιο του annexM. Από τη δύση του ηλίου έως και τα μεσάνυχτα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή