Ατζέντα (09/01/14)

1' 28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Μια παράσταση βασισμένη στα κείμενα των Νίκου Παναγιωτόπουλου «Η οδύνη των ανέργων» και Πωλ Λαφάργκ «Το δικαίωμα στην τεμπελιά» παρουσιάζει το ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας σε σκηνοθεσία Θ. Γκόνη, στις 9 μ.μ., στο θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου, στην Καβάλα.

– Στη Μελισάνθη είναι αφιερωμένη η νέα εκδήλωση του κύκλου «Ποιητές στη σκιά», στις 8.30 μ.μ. στον χώρο των εκδόσεων Γαβριηλίδη (Αγ. Ειρήνης 17).

– Εκθεση ζωγραφικής του Θράφια (Π. Δανιηλόπουλου) με τίτλο «Ιχνογραφώντας την Κίτρινη Πόλη» εγκαινιάζεται στις 8 μ.μ. στον «Τεχνοχώρο» (Λεμπέση 4 ).

– Συζήτηση με θέμα «Τι συμβαίνει στην τέχνη στις αρχές του 21ου αιώνα;» με αφορμή το βιβλίο της Αντζελας Δημητρακάκη «Τέχνη και Παγκοσμιοποίηση» (εκδ. της Εστίας) στις 7 μ.μ. στο βιβλιοπωλείο Free Thinking Zone (Σκουφά 64).

– Ομαδική εικαστική έκθεση με τίτλο «Τέχνη στο Πατάρι» εγκαινιάζεται στις 8.30 μ.μ. στην αίθουσα τέχνης του Ιανού (Σταδίου 24).

– Συναυλία της Βικτωρίας Ταγκούλη με τίτλο «Το τετράδιο» στις 10.30 μ.μ. στο Faust (Καλαμιώτου 11).

– Τελευταίες παραστάσεις για την ελληνική εκδοχή του μιούζικαλ «Μερικοί το προτιμούν καυτό» σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή έως τις 12 Ιανουαρίου στο Θέατρο Παλλάς (Βουκουρεστίου 5).

– Πρεμιέρα της παράστασης «4.48 Ψύχωση» της Σάρα Κέιν σε μετάφραση και σκηνοθεσία Αντζελας Μπρούσκου, στις 9 μ.μ. στο Bios (Πειραιώς 84).

– Συνεχίζονται οι παραστάσεις του έργου του Γεωργίου Βιζυηνού «Το αμάρτημα της μητρός μου» σε σκηνοθεσία Δήμου Αβδελιώδη, κάθε Πέμπτη στις 9.30 μ.μ. στο Ιδρυμα Κακογιάννης.

– Παρουσίαση της έκδοσης «Από υαλί χρωματιστό» της ζωγράφου Μερόπης Πρέκα στις 7.30 μ.μ. στον φιλολογικό σύλλογο «Παρνασσός» (Πλ. Καρύτση).

– Παρατείνονται ώς τις 12 Ιανουαρίου οι παραστάσεις του έργου «Goλfω! director’s cut» σε σκηνοθεσία Σίμου Κακάλα στο θέατρο Αυλαία της Θεσσαλονίκης (κτίριο ΧΑΝΘ), στις 9 μ.μ

– Ομαδική έκθεση της εικαστικής ομάδας greekartists.info με τίτλο «Παιχνίδι χωρίς σύνορα» εγκαινιάζεται στις 7.30 μ.μ. στο στο Κέντρο Τεχνών του Δήμου Αθηναίων στο Πάρκο Ελευθερίας.

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή