Προτάσεις (18/1/14)

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΜΟΥΣΙΚΗ

Πασπαλά – Φαραζής

Πάτρα

Στο Ρίο θα βρίσκονται απόψε η ερμηνεύτρια Ελλη Πασπαλά και ο δεξιοτέχνης πιανίστας της τζαζ Τάκης Φαραζής για ένα αφιέρωμα στο αγγλόφωνο ερωτικό τραγούδι, από το «Somewhere Over The Rainbow» έως το «Broken Bicycles» του Tom Waits και από το «Moonriver» ώς το «Summertime in Prague» του Παναγιώτη Καλαντζόπουλου. Σήμερα στις 10 μ.μ. στο «Ευοί Ευάν» (Σόμερσετ 61, Ρίο, Πάτρα).

ΘΕΑΤΡΟ

«Ασκητική»

Καβάλα

Η θεατρική μεταφορά της «Ασκητικής» του Καζαντζάκη σε σκηνοθεσία και ερμηνεία Βασίλη Βασιλάκη, που πρωτοπαρουσιάστηκε με τη μορφή μονολόγου το 2010, ταξιδεύει για δύο παραστάσεις στην Καβάλα. Τη Δευτέρα και την Τρίτη στις 9 μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου. Την επιμέλεια του σκηνικού χώρου είχε ο Μανόλης Παντελιδάκης και του κειμένου η Ευτυχία Δράκου.

ΘΕΑΤΡΟ

«Η μεγάλη διαδήλωση του ενός»

Σέρρες

Η παράσταση «Η μεγάλη διαδήλωση του ενός», βασισμένη στην ομότιτλη συλλογή διηγημάτων του Δημήτρη Λέντζου, παρουσιάζεται στο Δημοτικό Θέατρο Σερρών σε σκηνοθεσία Τάκη Σπηλιόπουλου, ο οποίος και πρωταγωνιστεί, και μουσική Μιχάλη Τερζή. Απόψε και αύριο στις 9.15 μ.μ.

ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ

«Σχέδια και γραφές»

Τρίκαλα

Μια μουσειακού τύπου έκθεση για την εξέλιξη του σχεδίου στη νεοελληνική τέχνη, από τις αρχές του 20ού αιώνα έως τη σύγχρονη καλλιτεχνική δημιουργία, διοργανώνει η γκαλερί Αlma. Παρουσιάζονται έργα σε χαρτί των Γιαννούλη Χαλεπά, Γιάννη Κουνέλλη, Χρύσας Ρωμανού, Αλέξη Ακριθάκη κ.ά. Εως τις 26 Φεβρουαρίου. Φωτ. : Ηλίας Καφούρος, «The fool» (2013).

ΣΥΝΕΔΡΙΟ

Μουσικοθεραπεία

Θεσσαλονίκη

Διεθνές επιστημονικό συμπόσιο με θέμα «Μουσικοθεραπεία: Μουσική – Ψυχή – Σώμα» διοργανώνει το Τμήμα Μουσικών Σπουδών του ΑΠΘ σήμερα από τις 12 το μεσημέρι και αύριο από τις 11 π.μ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή