Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Το μουσικό αφιέρωμα «5 λαϊκές μορφές με τρόπον εντόνως ερωτικόν», με έργα των Μάρκου Βαμβακάρη, Μίκη Θεοδωράκη, Βασίλη Τσιτσάνη, Μάνου Χατζιδάκι, αλλά και με δικές του συνθέσεις, παρουσιάζει στο Ηρώδειο, συνοδεία επταμελούς ορχήστρας, ο Σταύρος Ξαρχάκος. Στις 9 μ.μ. Διονυσίου Αρεοπαγίτου.

– Η ατομική έκθεση του Διονύση Καβαλλιεράτου «Chorus/Χορός», με τριάντα σχέδια μεγάλων διαστάσεων που προσεγγίζουν το θέμα του χορού, παρουσιάζεται στην γκαλερί Bernierl/Eliades. Από τις 10.30 π.μ Επταχάλκου 11.

– Η αγγλόφωνη παράσταση του Εθνικού Θεάτρου «Το αμάρτημα της μητρός μου», βασισμένη στο διήγημα του Γ. Βιζυηνού, παρουσιάζεται στην  Ελευσίνα, σε σκηνοθεσία Δανάης Ρούσου και με την ερμηνεία της Ρένας Κυπριώτη. Στις 7 μ.μ. Αρχαιολογικός Χώρος Ελευσίνας.

– Με ένα πρόγραμμα που συνδέει το ελληνικό στοιχείο των Ν. Σκαλκώτα και Γ. Κωνσταντινίδη με το μπαρόκ στοιχείο του Μπαχ εμφανίζεται στη Νεμέα η Μικρή Ορχήστρα της ΚΟΑ, υπό τη διεύθυνση του Νίκου Χαλιάσα. Στις 8.30 μ.μ. Αρχαιολογικός Χώρος Νεμέας.

– Στο πλαίσιο του Athens Pride Week, το έργο «Tom in Greece» του Μισέλ Μαρκ Μπουσάρ, παρουσιάζεται διαδικτυακά από το Ιδρυμα Ωνάση, σε σκηνοθεσία Σαράντου Γεωργίου Ζερβουλάκου. Ως τις 13 Σεπτεμβρίου, στο ψηφιακό κανάλι του Ιδρύματος στο YouΤube (Onassis Foundation).

– Η κωμικός Κατερίνα Βρανά παρουσιάζει στο Θέατρο Πέτρας την παράσταση stand-up comedy με τίτλο «Staying Alive» («Σχεδόν πέθανα»). Στις 9 μ.μ. Τέρμα 25ης Μαρτίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή