Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Η ομαδική έκθεση «Αστικό τοπίο. Ο χώρος όπου κινείται και δραστηριοποιείται ο σύγχρονος άνθρωπος. Μια διαρκής πρόκληση ανθρώπου – φύσης», με έργα ενενήντα εικαστικών που καταθέτουν την οπτική τους πάνω στο ανθρωπογενές περιβάλλον της πόλης, εγκαινιάζεται στο Αριστοτέλειο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας. Από τις 6 μ.μ. Προβλήτα Α΄, λιμάνι Θεσσαλονίκης.

– Στην ταράτσα του Gazarte θα βρεθούν ο Leon of Athens και η Katerine Duska για μια συναυλία με τραγούδια που προέκυψαν από τη συνεργασία τους, καθώς και κομμάτια από την προσωπική τους δισκογραφία. Στις 9.30 μ.μ. Βουτάδων 3.

– Οι «Πέρσες» του Αισχύλου, σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Λιγνάδη, παρουσιάζονται από σήμερα στο «Σχολείον της Αθήνας – Ειρήνη Παπά». Τους κεντρικούς ρόλους ερμηνεύουν οι Λυδία Κονιόρδου, Αργύρης Πανταζάρας, Νίκος Καραθάνος, Αργύρης Ξάφης. Στις 9 μ.μ. Πειραιώς 52, Μοσχάτο.

– Μουσικό αφιέρωμα στη μνήμη του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα πραγματοποιείται απόψε στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής, με τη συμμετοχή των Παυλίνας Βουλγαράκη, Γιάννη Κότσιρα, Νίκου Πορτοκάλογλου και Διονύση Τσακνή. Στις 8.30 μ.μ. Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη.

– Η «φιλοσοφίζουσα κολεκτίβα» των Χαΐνηδων ανεβαίνει στη σκηνή της Τεχνόπολης για μια συναυλία με τραγούδια από όλη τη δισκογραφία του σχήματος. Στις 9 μ.μ. Πειραιώς 100.

– Το ντοκιμαντέρ των Ανδρέα Λουκάκου και Θοδωρή Χονδρόγιαννου «Σιγή ιχθύος» (2020), με θέμα την υπεραλίευση στη Μεσόγειο, προβάλλεται στο Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών, Στις 7 μ.μ. Σίνα 31.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή