Η πολιτιστική ατζέντα του Σαββάτου

Η πολιτιστική ατζέντα του Σαββάτου

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Τραγούδια που πρωτοακούστηκαν από την ίδια, επιλογές από το τελευταίο άλμπουμ της με τίτλο «Αυτό που θέλεις στη ζωή το καταφέρνεις», αλλά και σπουδαίες λαϊκές επιτυχίες, θα ερμηνεύσει η Γιώτα Νέγκα την Κυριακή στην Τεχνόπολη. Στις 9.30 μ.μ. Πειραιώς 100.

– Μια βραδιά αφιερωμένη στη μνήμη του εκδότη Σάμη Γαβριηλίδη, με λογοτεχνικές αναγνώσεις και ζωντανή μουσική, διοργανώνουν τη Δευτέρα οι φίλοι και οι συνεργάτες του «Φεστιβάλ Τσέπης» του πολυχώρου Poems & Crimes, που φέτος θα περιοριστεί σε μία βραδιά, στον κινηματογράφο Τριανόν. Στις 9 μ.μ. Κοδριγκτώνος 21.

– Ενα σόλο σε χορογραφία του Γιάννη Νικολαΐδη παρουσιάζει η χορεύτρια του Μπαλέτου της Εθνικής Λυρικής Σκηνής Μαργαρίτα Κώστογλου, στο Κέντρο Ιστορικής Ενημέρωσης Θερμοπυλών. Από τη 1 μ.μ. Επαρχιακή οδός Θήβας-Θερμοπυλών.

– Εναν περίπατο στη ζωντανή αρχιτεκτονική κληρονομιά της Αθήνας, με οδηγό τον συγγραφέα και δημοσιογράφο Νίκο Βατόπουλο, διοργανώνει το περιοδικό δρόμου «σχεδία». Στις 11 π.μ. Κολοκοτρώνη 56 και Νικίου 2.

– Η κωμωδία του Τζόρντι Γκαλθεράν «Το δάνειο», εμπνευσμένη από το υπαρξιακό αδιέξοδο που γεννάει η σύγχρονη χρηματοπιστωτική κρίση, παρουσιάζεται στο Ρωμαϊκό Ωδείο Πατρών, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Μυλωνά και με τις ερμηνείες του ίδιου και του Σωτήρη Χατζάκη. Στις 9 μ.μ. Πλατεία Αγ. Γεωργίου.

– Μια σειρά από πίνακες με γεωμετρικά μοτίβα και ποικίλες χρωματικές συνθέσεις παρουσιάζει ο Ιάσων Ορλάνδος στην ατομική του έκθεση με τίτλο «Retroactive baby steps», στην γκαλερί «nord» στις Σπέτσες. Από τις 11 π.μ. Πλατεία Ρολογιού.

– Μια περιπλάνηση στις μουσικές των βουνών και της θάλασσας, των πανηγυριών και των ήσυχων γιορτών απ’ άκρου εις άκρον της χώρας παρουσιάζουν το συγκρότημα ελληνικής δημοτικής παράδοσης ΤΑΚΙΜ και η Κατερίνα Παπαδοπούλου τη Δευτέρα στο Βεάκειο Θέατρο. Στις 9 μ.μ. Ηρακλείου 13.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή