Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Μελωδίες με άρωμα ανατολής αλλά και τραγούδια από τη μουσική της διαδρομή φέρνει η Αλκηστις Πρωτοψάλτη στο Ηρώδειο. Μαζί της η ορχήστρα Εστουδιαντίνα Νέας Ιωνίας υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια του Ανδρέα Κατσιγιάννη. Στις 9 μ.μ. Διονυσίου Αρεοπαγίτου.

– Βασισμένη σε κείμενα που επιμελήθηκαν οι ιστορικοί Στέφανος Καβαλλιεράκης και Αγγελος Κουτσολαμπρόπουλος, η παράσταση του Εθνικού Θεάτρου «Σπουδαία ερείπια – Η Ελλάδα με τα μάτια των ξένων ταξιδιωτών (16ος – 19ος αιώνας)» παρουσιάζεται στο Αρχαιολογικό Μουσείο Χαλκίδας «Αρέθουσα». Στις 7 μ.μ. Αρεθούσης 146.

– Η έκθεση «Εικόνες ελπίδας», με φωτογραφίες 21 έφηβων προσφύγων, οι οποίες προέκυψαν από το σχετικό σεμινάριο της μη κυβερνητικής οργάνωσης Faros, παρουσιάζεται στην γκαλερί «Χατζηκυριάκος-Γκίκας» της Ελληνοαμερικανικής Ενωσης. Από τις 12 το μεσημέρι, Μασσαλίας 22.

– Η λαϊκή ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» παρουσιάζει στο City Garden Festival μια συναυλία με τραγούδια του μεγάλου συνθέτη που θα ταξιδέψουν το κοινό από τις «Μικρές Κυκλάδες» μέχρι τη «Νήσο των Αζορών». Ερμηνεύουν οι Σαββέρια Μαργιολά και Κώστας Τριανταφυλλίδης. Στις 9 μ.μ. Βεΐκου 137.

– Η έκθεση φωτογραφίας της Ελλης Οικονομίδη «Seascapes», με περίπου τριάντα φωτογραφίες, στην πλειοψηφία τους ασπρόμαυρες, που αποτυπώνουν θαλασσινά τοπία μεταμορφωμένα από το βλέμμα και τον φακό της φωτογράφου, εγκαινιάζεται στην γκαλερί «7». Από τις 5 μ.μ. Σόλωνος 20.

– Τη «μαραθώνια» παράσταση stand up comedy με τίτλο «Comedy Overdose» παρουσιάζουν στο Θέατρο Αλσος οι Λάμπρος Φισφής, Δημήτρης Μακαλιάς, Ζήσης Ρούμπος, Γιάννης Σαρακατσάνης και Γιώργος Αγγελόπουλος. Στις 9 μ.μ. Ευελπίδων 4.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή