Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Η Ελευθερία Αρβανιτάκη και ο Γιάννης Κότσιρας ενώνουν και πάλι τις δυνάμεις τους για μια συναυλία στο ΟΑΚΑ Open Air, όπου θα ερμηνεύσουν αγαπημένες επιτυχίες τους αλλά και τραγούδια από τις τελευταίες δισκογραφικές τους δουλειές. Στις 8.45 μ.μ. Λεωφ. Σπύρου Λούη.

– Το αριστουργηματικό έργο του Σάμιουελ Μπέκετ «Περιμένοντας τον Γκοντό» παρουσιάζεται στο Ηρώδειο, σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα και με τις ερμηνείες των Σπύρου Παπαδόπουλου, Θανάση Παπαγεωργίου, Αρη Σερβετάλη, Ορφέα Αυγουστίδη και Αρη Κακλέα. Στις 9.15 μ.μ. Διονυσίου Αρεοπαγίτου.

– Στη νέα, θερινή σκηνή του Εθνικού Θεάτρου, στο «Σχολείον της Αθήνας – Ειρήνη Παπά», ολοκληρώνει αυτές τις μέρες την περιοδεία της η «Λυσιστράτη» του Αριστοφάνη, σε σκηνοθεσία Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου και με τη Βίκυ Σταυροπούλου στον ομώνυμο ρόλο. Στις 9 μ.μ. Πειραιώς 52, Μοσχάτο.

– Με τον Πετρολούκα Χαλκιά και τον Θωμά Κωνσταντίνου συμπράττει το μουσικό σχήμα «Ηπειρος» για μια συναυλία στο City Garden Festival του Γαλατσίου, με σκοπούς και τραγούδια από το ηπειρώτικο μουσικό ιδίωμα και από συγγενή μουσικά είδη της Ανατολής και της Δύσης. Στις 9 μ.μ. Βεΐκου 137.

– Η έκθεση «Απ’ τη μεριά των σοφών και των τρελών: Αφιέρωμα στον Θεόφιλο Χατζημιχαήλ», με έργα 70 Ελλήνων εικαστικών που αντλούν έμπνευση από τον μεγάλο λαϊκό ζωγράφο, παρουσιάζεται από σήμερα στο Μουσείο της Πόλης του Βόλου. Από τις 10.30 π.μ. Φερών 17.

– Ενα γκαλά όπερας στη μνήμη της Μαρίας Κάλλας, με τη συμμετοχή πέντε λυρικών τραγουδιστριών που θα αποδώσουν άριες τις οποίες σημάδεψε με την ερμηνεία της η μεγάλη σοπράνο, διοργανώνει το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης. Στις 9 μ.μ. 25ης Μαρτίου και Παραλία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή