Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Μια συναυλία με τα τραγούδια του στην απλούστερη μορφή τους, παιγμένα από τον ίδιο με μια κιθάρα ή ένα λαούτο, παρουσιάζει στην Τεχνόπολη ο Αλκίνοος Ιωαννίδης. Στις 9 μ.μ. Πειραιώς 100.

– Μια νέα εικαστική ενότητα, που επαναφέρει το αγαπημένο του θέμα των αθηναϊκών αλλά και των παριζιάνικων καφενείων, παρουσιάζει ο Παύλος Σάμιος στην έκθεσή του «Καφέ Παράδεισος», που εγκαινιάζεται στην γκαλερί Σκουφά. Από τις 10 π.μ. Σκουφά 4.
Εργα του Αρτούρο Ντεζιμόνε που προέκυψαν από τη συμμετοχή του στο πρόγραμμα φιλοξενίας καλλιτεχνών της Phoenix Athens περιλαμβάνει η έκθεση με τίτλο «Ipnodromio» που εγκαινιάζεται στους χώρους της γκαλερί. Στις 7 μ.μ. Ασκληπιού 87.

– Ψηφιακή συζήτηση με τίτλο «Διαχείριση πολιτιστικών οργανισμών», σε επιμέλεια της διευθύντριας του British Council στην Ελλάδα Αναστασίας Ανδρίτσου, διοργανώνει το Διεθνές Συνέδριο CoMuseum στο πλαίσιο της σειράς συνομιλιών «Η ηγεσία σε περιόδους κρίσης». Στις 5 μ.μ. στο thecomuseum.org.

– Θεατρικά δρώμενα, προβολές ταινιών μικρού μήκους, αλλά και εκθέσεις γλυπτικής και φωτογραφίας περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα του 1ου Φεστιβάλ Μεσογειακού Πολιτισμού που πραγματοποιείται στο Επιτόπιο Μουσείο Μητρόπολης Νάξου. Από τις 8 μ.μ. Πλατεία Μητρόπολης.

– Η ατομική έκθεση του Ηλία Παπαηλιάκη με τίτλο «Τα θεωρητικά αντικείμενα. Εργα 2017-2020» παρουσιάζεται από τον ΟΠΑΝΔΑ στην Πινακοθήκη του Δήμου Αθηναίων. Από τις 7 μ.μ. Λεωνίδου και Μυλλέρου.

– Η έκθεση ζωγραφικής «Ensemble», με έργα της εικαστικού Μαρίας Ζαχαρογιάννη και του καλλιτέχνη Γιάννου Ντανάκου, εγκαινιάζεται στο Booze. Στις 8 μ.μ. Κολοκοτρώνη 57.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή