Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Το διαχρονικό αριστούργημα του Σεργκέι Αϊζενστάιν «Θωρηκτό Ποτέμκιν» (1925) προβάλλεται στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής, συνοδεία έργων μεγάλων Ρώσων συνθετών, που ερμηνεύει ζωντανά στο πιάνο ο σολίστας Μάνος Κιτσικόπουλος. Στις 8.30 μ.μ. Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη.

– Η παράσταση «Tango vs Flamenco pasiones», σε χορογραφίες των Aριελ Πέρεζ και Ελένης Γιαννοπούλου, παρουσιάζεται στο Ηρώδειο υπό τη μουσική διεύθυνση του Ρόμαν Γκόμεζ και με τη σκηνοθετική επιμέλεια του Κωνσταντίνου Φάμη. Τραγουδούν η Σαβίνα Γιαννάτου και ο Αλφρέντο Τεχάδα. Στις 9 μ.μ. Διονυσίου Αρεοπαγίτου.

– Ο Αύγουστος Κορτώ παρουσιάζει διαδικτυακά το νέο του βιβλίο «Η καλύτερη χειρότερη μέρα της ζωής σου. Κουβέντες για το φως μες στο σκοτάδι της κατάθλιψης» (Πατάκης). Στις 8 μ.μ., στη σελίδα του βιβλιοπωλείου Public στο Facebook.

– Στο πλαίσιο της περιοδείας του με τίτλο «Terribly funny», ο Βρετανός stand up κωμικός και παρουσιαστής Τζίμι Καρ ανεβαίνει στη σκηνή του θεάτρου «Aλσος» για μια παράσταση με αιχμηρό χιούμορ, που δεν διστάζει να σατιρίσει θέματα ταμπού. Στις 9 μ.μ., Ευελπίδων 4.

– Αφιερωμένος στη σύγχρονη ελληνική κεραμική, ο καλλιτεχνικός χώρος «Mon Coin Studio» παρουσιάζει την ομαδική έκθεση «Ancient Vibes in Contemporary Ceramics», με έργα 35 δημιουργών που πραγματεύονται την απήχηση της αρχαίας ελληνικής τέχνης στο σήμερα. Από τις 10 π.μ., Θησείου 7.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή