Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Η γλυπτική εγκατάσταση της Ασπασίας Σταυροπούλου «Ανθρωποι στον χρόνο», που πραγματεύεται την έννοια της οικονομικής μετανάστευσης μέσα από τις ιστορίες εργατών και εργατριών του παλιού σαπωνοποιείου «Ε. Χαρίλαος – Ν. Κανελλόπουλος», φιλοξενείται στο Παλαιό Ελαιουργείο Ελευσίνας. Από τις 7 μ.μ. Κανελλοπούλου 1.

– Η Πινακοθήκη Δήμου Κεντρικής Κερκύρας και Διαποντίων Νήσων παρουσιάζει την έκθεση του Μάριου Λώλου «Παιδιά που είδα», με 42 φωτογραφίες που αφηγούνται όψεις της ζωής των παιδιών προσφύγων όπως εξελίσσονται σε προσφυγικά κέντρα και σε πόλεις της επικράτειας. Από τις 10 π.μ. Ανατ. Πτέρυγα Ανακτόρου Αγίων Μιχαήλ και Γεωργίου.

– Με τη ζωντανή μουσική περφόρμανς της Ελα Φάινερ «Her moon is a captured object», ξεκινά τις εργασίες του τo πρότζεκτ «The City Talks Back» («Η πόλη ανταπαντάει») της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση και του Theatrum Mundi. Στις 8 μ.μ., στον ιστότοπο backtalks.city.

– Μια διαδικτυακή ημερίδα, αφιερωμένη στη μετάφραση, στην έκδοση και στην πρόσληψη της ιβηροαμερικανικής λογοτεχνίας στην Ελλάδα σήμερα, παρουσιάζει το 12ο Φεστιβάλ ΛΕΑ. Από τις 5 μ.μ., στo facebook.com/Solatino.gr.

– Ενα DJ set με μουσικές επιλεγμένες από τους ίδιους παρουσιάζουν οι Tiger Lilies στο Tiki Bar (κρατήσεις στο 210-92.36.908). Τα μεσάνυχτα ακολουθεί διαδικτυακή συναυλία τους σε ιστότοπο που θα αποκαλυφθεί στους κατόχους εισιτηρίων (διαθέσιμα στο bit.ly/2ZZJdmI). Στις 9 μ.μ. Φαλήρου 15.

– Η ομαδική έκθεση φωτογραφίας «My song», με εικόνες 19 δημιουργών που αντλούν έμπνευση από την προοδευτική ανάπτυξη διαθέσεων και αισθημάτων που επιτυγχάνει η τέχνη της μουσικής, παρουσιάζεται στην γκαλερί Luminous Eye. Από τις 6 μ.μ. Μητσαίων 2Α.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή