ΕΚΤΑΚΤΩΣ
Προτάσεις για τις μέρες του lockdown

ΕΚΤΑΚΤΩΣ
Προτάσεις για τις μέρες του lockdown

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επιχορηγήσεις ύψους 850.000 ευρώ ανακοίνωσε χθες το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, απαντώντας στις ειδικές προσκλήσεις που εκδόθηκαν στις 10 Ιουλίου για την ενίσχυση φυσικών και νομικών προσώπων του σύγχρονου πολιτισμού. Αναλυτικότερα, 640.000 ευρώ διατίθενται σε προτάσεις για έρευνα στα εικαστικά, διατομεακά και διακαλλιτεχνικά έργα, 120.000 ευρώ για την ανάπτυξη ερευνητικού έργου με αντικείμενο τη χορογραφία στον κλασικό και τον σύγχρονο χορό, καθώς και 90.000 ευρώ για δράσεις και προγράμματα στον χώρο του design. 

Με το σύνθημα «We stay close, not closed», συνεχίζει τις προβολές του στο YouTube το ψηφιακό κανάλι του Ιδρύματος Ωνάση. Την παράσταση «Αντιγόνη/Lonely Planet» της Λένας Κιτσοπούλου, που διατίθεται ήδη, διαδέχεται αύριο το «72 Hours Onassis Channel Live», ένα απρόβλεπτο live streaming με υλικό σε πρώτη προβολή, ενώ στις 15 Νοεμβρίου τη σκυτάλη παίρνει η παράσταση «Το σώσε» του Μάικλ Φρέιν, σε σκηνοθεσία Εκτορα Λυγίζου. Τέλος, από τις 18 Νοεμβρίου, οι φαν του Γιο Νέσμπο θα μπορούν να απολαύσουν την εμφάνιση που είχε πραγματοποιήσει στη Στέγη το 2017.

Με τους χαρακτήρες της Μάργκαρετ Θάτσερ και της πριγκίπισσας Νταϊάνα, επιστρέφει στο Netflix από τις 15 Νοεμβρίου η σειρά «The Crown». Τη Βρετανίδα πρωθυπουργό θα υποδύεται η Γκίλιαν Αντερσον, τη Λέιντι Ντι η Εμα Κόριν, ενώ η Ολίβια Κόλμαν παραμένει στον ρόλο της βασίλισσας Ελισάβετ. Στην τέταρτη σεζόν του, το δημοφιλές ιστορικό δράμα θα καλύπτει την περίοδο από το 1977 έως το 1990.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή