ΕΚΤΑΚΤΩΣ
Προτάσεις για τις μέρες του lockdown

ΕΚΤΑΚΤΩΣ
Προτάσεις για τις μέρες του lockdown

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενα διαδικτυακό εργαστήριο για εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων, που σκοπό έχει να τους μάθει πώς μπορούν να εφαρμόσουν στην τάξη διαθεματικές προσεγγίσεις σχετικά με τις νέες μορφές ψηφιακών αρχείων και τη σχέση τους με την τέχνη και το περιβάλλον, παρουσιάζει το Ιδρυμα Ωνάση. Το εργαστήριο ξεκινά στις 19/11 και θα πραγματοποιείται κάθε Πέμπτη μέχρι και τις 17/12, από τις 6.30 μ.μ. έως τις 8 μ.μ. Κρατήσεις και αγορά εισιτηρίων (15 ευρώ) στο 213-01.78.002. 

«Let them all talk» είναι ο τίτλος της νέας ταινίας του Στίβεν Σόντερμπεργκ, που θα κάνει πρεμιέρα στις 10/12, στην πλατφόρμα video on demand, HBO Max. Η ταινία ακολουθεί τρεις παλιές φίλες που στη διάρκεια μιας κρουαζιέρας συζητούν για τη ζωή τους και τις οποίες υποδύονται η Μέριλ Στριπ (φωτ.), η Κάντις Μπέργκεν και η Νταϊάν Γουίστ. Ο Σόντερμπεργκ δεν βασίστηκε σε πλήρες σενάριο, αλλά έδωσε στις ηθοποιούς έναν βασικό σκελετό και την κατάληξη κάθε σκηνής, πάνω στα οποία εκείνες αυτοσχεδίασαν. 

Μια σειρά ζωντανών διαδικτυακών μεταδόσεων που θα πραγματοποιούνται απευθείας από τις σκηνές του και θα προσφέρουν πρόσβαση στις παραστάσεις της τρέχουσας περιόδου που διακόπηκαν, ανακοίνωσε το Εθνικό Θέατρο. H πρώτη θα γίνει το Σάββατο 21/11, από τη Σκηνή «Νίκος Κούρκουλος», στις 20.30, με το έργο της Λούλας Αναγνωστάκη «Σ’ εσάς που με ακούτε», το οποίο σκηνοθετεί ο Αλέξανδρος Αβρανάς. Η μετάδοση θα είναι διαθέσιμη στη σελίδα livestream.n-t.gr, με το εισιτήριο να κοστίζει 8 ευρώ. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή