Πρόσωπα της Τετάρτης

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενα καινούργιο τρέιλερ του πολυαναμενόμενου δράματος «Pieces of a Woman», το οποίο άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στα περασμένα φεστιβάλ της Βενετίας και του Τορόντο, κυκλοφόρησε χθες. Σε αυτό βλέπουμε την ανερχόμενη Βανέσα Κίρμπι (φωτ.) να πρωταγωνιστεί στο πλευρό του Σάια Λαμπούφ, με τους δύο ηθοποιούς να θεωρούνται ήδη φαβορί για τη λίστα των φετινών Οσκαρ. Η ταινία κυκλοφορεί στις 7 Ιανουαρίου στην πλατφόρμα του Netflix.

(…) Πριν από δύο χρόνια είχε δηλώσει ότι γράφει μάλλον το τελευταίο λογοτεχνικό πόνημά του, όμως ο Τζόναθαν Φράνζεν κατά κάποιον τρόπο διαψεύστηκε: όπως ανακοίνωσαν οι εκδόσεις Farrar, Straus & Giroux, ο Aμερικανός συγγραφέας θα κυκλοφορήσει το έκτο του μυθιστόρημα τον Οκτώβριο του 2021, το οποίο ωστόσο αποτελεί μέρος μιας τριλογίας. Τιτλοφορείται «Crossroads: A Novel – A Key to All Mythologies, Volume 1» και, όπως και άλλα έργα του Φράνζεν (στα ελληνικά από τον Ψυχογιό), παρακολουθεί την ιστορία μιας αμερικανικής οικογένειας.

(…) Εχει αποτελεσματικότητα 95% και (αν αυτό σας επηρεάζει με κάποιον τρόπο) χρηματοδοτήθηκε εν μέρει από μια μεγάλη σταρ της αμερικανικής κάντρι. Ο λόγος για το εμβόλιο της Moderna, αλλά και για την τραγουδίστρια Ντόλι Πάρτον η οποία, όπως έγινε γνωστό, έχει προσφέρει 1 εκατ. δολάρια στις έρευνες που η εταιρεία διεξάγει για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού. Η 74χρονη Αμερικανίδα, η οποία στο παρελθόν έχει χρηματοδοτήσει αρκετές φιλανθρωπικές δράσεις, δεν έκανε προς το παρόν κάποια δήλωση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή