ΕΚΤΑΚΤΩΣ
Προτάσεις για τις μέρες του lockdown

ΕΚΤΑΚΤΩΣ
Προτάσεις για τις μέρες του lockdown

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο πλαίσιο της 17ης Διεθνούς Εκθεσης Βιβλίου Θεσσαλονίκης, το Μορφωτικό Ιδρυμα Εθνικής Τραπέζης παρουσιάζει την Κυριακή, στις 2.30 μ.μ., το βιβλίο της Ρενάτα Λαβανίνι «Γύρω στον Καβάφη». Για το βιβλίο συνομιλούν οι φιλόλογοι Μιχάλης Πιερής, Κατερίνα Κωστίου, Νταϊάνα Χάας και Μάρθα Βασιλειάδη. Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά από την πλατφόρμα της ΔΕΒΘ, στη διεύθυνση thessalonikibookfair.gr.

Απροσδόκητες συνεντεύξεις προσωπικοτήτων από τον χώρο των τεχνών, των επιστημών και της διανόησης, εκπαιδευτικά προγράμματα, αλλά και νέα ρεσιτάλ σημαντικών καλλιτεχνών, περιλαμβάνει η σειρά διαδικτυακών μεταδόσεων Megaron Podcasts, που εγκαινίασε το Μέγαρο Μουσικής. Διαθέσιμα στη διεύθυνση megaron.gr, καθώς και στην πλατφόρμα της Apple 
και στο Spotify. 

Βασισμένη στο μυθιστόρημα του Θωμά Κοροβίνη «Ο γύρος του θανάτου», η βραβευμένη παράσταση του Γιώργου Παπαγεωργίου «Αρίστος», με κεντρικό θέμα τη ζωή του Αριστείδη Παγκρατίδη, του φερόμενου ως «Δράκου του Σέιχ Σου», παρουσιάζεται αύριο στις 9 μ.μ., σε live streaming, από το θέατρο Πορεία. Λεπτομέρειες και εισιτήρια στο poreiatheatre.com.

Με πρωταγωνίστριες πέντε πραγματικές μετανάστριες και καθαρίστριες της Αθήνας, η παράσταση θεάτρου-ντοκιμαντέρ «Καθαρή πόλη», που έκανε πρεμιέρα στη Μικρή Σκηνή της Στέγης τον Φεβρουάριο του 2016, προβάλλεται από αύριο στις 9 μ.μ. στο κανάλι του Ιδρύματος Ωνάση στο YouTube (Onassis Foundation), σε σκηνοθεσία και δραματουργία των Ανέστη Αζά 
και Πρόδρομου Τσινικόρη.

Την αριστουργηματική φάρσα του Ζορζ Φεντό «Η κυρία του Μαξίμ», σε μετάφραση και σκηνοθεσία του Θωμά Μοσχόπουλου, προβάλλει σήμερα στις 7.30 μ.μ., σε ζωντανή μετάδοση από την Κεντρική Σκηνή του, το Εθνικό Θέατρο. Η μετάδοση θα είναι διαθέσιμη στη σελίδα livestream.n-t.gr με αγορά ηλεκτρονικού εισιτηρίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή