ΕΚΤΑΚΤΩΣ
Προτάσεις για τις μέρες του lockdown

ΕΚΤΑΚΤΩΣ
Προτάσεις για τις μέρες του lockdown

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια διαδικτυακή συναυλία με τίτλο «Για όλου του κόσμου το ψωμί, το φως και το τραγούδι» και με τη συμμετοχή πολλών αγαπημένων καλλιτεχνών παρουσιάζει ο Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος την Κυριακή, στις 9 μ.μ., έχοντας ως στόχο το άνοιγμα του διαλόγου με την κοινωνία για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι του κλάδου. Η συναυλία θα μεταδοθεί από την πλατφόρμα estage.gr, βιντεοσκοπημένη στο Μέγαρο Μουσικής από την ΕΡΤ, και στη διάρκειά της θα υπάρχει δυνατότητα εθελοντικής συνεισφοράς στο ταμείο αλληλεγγύης του συλλόγου. 

Εχοντας ως πρόκληση την επανέναρξη των προβών, το νέο στήσιμο του φωτισμού και των σκηνικών της και κυρίως τη συνομιλία της με τον κινηματογραφικό φακό, η «Μεγάλη χίμαιρα» του Μ. Καραγάτση, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Τάρλοου, επανέρχεται στο θέατρο Πορεία για την πρώτη της live streaming μετάδοση, αύριο στις 8 μ.μ. Στον ρόλο της Μαρίνας Μπαρέ, η Αλεξάνδρα Αϊδίνη. Λεπτομέρειες και εισιτήρια στο poreiatheatre.com. 

Διαθέσιμη σε βιντεοσκόπηση είναι από χθες και μέχρι την Κυριακή, στις 11 μ.μ., η συναυλία που πραγματοποίησε ο Αλκίνοος Ιωαννίδης τον Ιούνιο στον Φάρο του Κέντρου Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Η εκδήλωση προβάλλεται στο snfcc.org και από το κανάλι του ΚΠΙΣΝ στο YouTube.

Βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Μάικλ Μορπούργκο που διασκεύασε ο Βαγγέλης Χατζηγιαννίδης, η παιδική θεατρική παράσταση «Πιστεύω στους μονόκερους» παρουσιάζεται αύριο, στις 5 μ.μ., ζωντανά από την Κεντρική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου, σε σκηνοθεσία Σοφίας Βγενοπούλου. Το έργο αφηγείται την ιστορία ενός παιδιού που ανακαλύπτει στο κατώφλι ενός πολέμου το ασφαλές καταφύγιο των βιβλίων και της φαντασίας, αποκτώντας έτσι τη δύναμη να ορθώσει το ανάστημά του απέναντι στην επερχόμενη λαίλαπα. Πληροφορίες και αγορά εισιτηρίων στο livestream.n-t.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή