ΕΚΤΑΚΤΩΣ
Προτάσεις για τις μέρες του lockdown

ΕΚΤΑΚΤΩΣ
Προτάσεις για τις μέρες του lockdown

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι εκδόσεις Ψυχογιός μάς καλούν στις 23/12, στις 7 μ.μ,. στη διαδικτυακή παρουσίαση του νέου ταξιδιωτικού οδηγού για παιδιά (5-8 ετών) της Σοφίας Αλεξίου, με τίτλο «Η Ελλη και ο Ερμής ταξιδεύουν στην Ελλάδα»: Η παρέα ταξιδεύει από το Σούνιο και τον Αργοσαρωνικό μέχρι την Πελοπόννησο και την Κρήτη. Η συγγραφέας θα συνομιλήσει με την εκπαιδευτικό και συνεργάτιδα του «The Ranch» Ελένη Κατσαρά, και θα μοιραστεί μαζί με τους θεατές κάποιες απλές τεχνικές που θα βοηθήσουν τους γονείς να διαβάζουν βιβλία γνώσεων στα παιδιά.

Μια εορταστική on demand virtual παράσταση σε streaming με τη σπουδαία jazz big band Jazz At Lincoln Center Orchestra, με πρωταγωνιστή τον Γουίντον Μαρσάλις και κορυφαίους καλεσμένους, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι φίλοι του είδους μέσω του site του Ηalf Note Jazz Club, και μάλιστα σε ειδική τιμή: virtual tickets 25 δολάρια, για τους φίλους του Half Note, 15 δολάρια. Η πρόσβαση στη συναυλία έχει ξεκινήσει και θα συνεχιστεί μέχρι και τις 26 Δεκεμβρίου. www.halfnote.gr

Το Εθνικό Θέατρο μας δίνει τη δυνατότητα παραγγελίας περιορισμένων προϊόντων του πωλητηρίου του με τη μέθοδο click away. Θα επιλέξουμε στο n-t.gr τα αγαπημένα μας αντικείμενα και έχοντας σημειώσει τους επιθυμητούς κωδικούς, καλούμε στο 210-52.88.121 για να οργανώσουμε την παραγγελία μας και την ημέρα παράδοσης στο κεντρικό πωλητήριο του Εθνικού Θεάτρου στο κτίριο Τσίλλερ – Αγίου Κωνσταντίνου 22-24 (παραλαβή από τον εξωτερικό χώρο επί της οδού Μενάνδρου 59).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή