ΕΚΤΑΚΤΩΣ
Προτάσεις για τις μέρες του lockdown

ΕΚΤΑΚΤΩΣ
Προτάσεις για τις μέρες του lockdown

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Καλή Βρανοχρονιά» είναι ο τίτλος της παράστασης stand up comedy που η κωμικός Κατερίνα Βρανά δημιούργησε ειδικά για τις γιορτές και η οποία θα είναι διαθέσιμη σε βιντεοσκόπηση μέχρι και τα ξημερώματα της παραμονής της Πρωτοχρονιάς. Η παράσταση θα προβληθεί σήμερα στις 12 το μεσημέρι, στις 6 μ.μ. και στις 10 μ.μ., καθώς και στις 2 π.μ. της Πέμπτης. Πληροφορίες στο viva.gr.

Με τη νουβέλα του Φιοντόρ Ντοστογιέφσκι «Η ήμερη», σε ανάγνωση του ηθοποιού Γιάννη Νταλιάνη, συνεχίζονται σήμερα στις 7 μ.μ. οι «Αναγνώσεις», η διαδικτυακή ηχητική σειρά του Κέντρου Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος που παρουσιάζει κείμενα της παγκόσμιας λογοτεχνίας των τελευταίων δύο αιώνων με ιστορίες καθημερινών ηρώων από εποχές που έχουν παρέλθει. Στη νουβέλα, ένας άνδρας σε απόγνωση προσπαθεί μέσα από έναν καταιγιστικό μονόλογο να ξετυλίξει το κουβάρι των αναμνήσεών του, λίγο μετά την αυτοχειρία της γυναίκας του. Η σκηνοθετική επιμέλεια είναι της Ιώς Βουλγαράκη. Περισσότερα στο snfcc.org.

Διαθέσιμες για online προβολή μέχρι και αύριο θα είναι οι επτά ταινίες μικρού μήκους που αναδείχθηκαν το 2015 από το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Athens Film Lab και προσφέρονται δωρεάν από το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας «Νύχτες Πρεμιέρας», σαν μια «εορταστική κινηματογραφική βόλτα στην Αθήνα». Τις ταινίες, που αναδεικνύουν τις πολιτιστικές ιδιαιτερότητες της Αθήνας και τα στοιχεία που την καθιστούν διαχρονική μητρόπολη, σταυροδρόμι ιδεών και τουριστικό προορισμό, σκηνοθέτησαν οι Ζακλίν Λέντζου, Ευθύμης Kosemund Σανίδης, Νίκος Πάστρας, Νατάσσα Ξύδη, Σύνη Παππά, Αριστοτέλης Μαραγκός και Ορφέας Περετζής. Λεπτομέρειες στο online.aiff.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή